Semnificatia viselor erotice

Categories Sex & RelatiiPosted on

Semnificatia viselor erotice


Visele erotice sunt normale si nu trebuie sa te jenezi pentru ele. Unele persoane isi exprima in vis unele dorinte sexuale repimate, altele sunt atentionate ca au o activitate scazuta. Aceste vise nu semnifica numai faptul ca ti-e dor de o partida de sex, ci pot dezvalui lucruri despre cariera, peronalitate sau relatiile cu cei din jur.

Iata ce semnificatie au o parte dintre visele erotice:

Vis erotic cu o persoana de acelasi sex – desi esti atrasa de barbati, poti avea vise erotice si cu fete. Nu te ingrijora, caci nu ai alte orientari sexuale. Explicatia acestui vis este ca te simti legata emotional de una dintre cele mai bune prietene ale tale.

Vis erotic cu un fost iubit – chiar daca nu ai mai tinut legatura cu un fost iubit si relatia a apus de multa vreme, poti avea vise erotice neobisnuite. Explicatia este simpla: creierul proceseaza imaginile cu tine si fostul iubit alaturi de alte mii de imagini. Barbatii viseaza cel mai des zilele lor de glorie si meciurile de fotbal din timpul liceului, iar femeile retaiesc inceputurile pline de romantism si emotii din timpul adolescentei.

Vis erotic cu o persoana de care nu esti atrasa in realitate – un astfel de vis poate aparea din sentimentele de furie fata de acea persoana. Acest vis apare ocazional si nu reprezinta un pericol emotional.

Vis erotic cu cel mai bun prieten al sotului/ iubitului – apare din curiozitatea ta inocenta de a stii cum ar si sa traiesti clipe pasionale cu prietenul sotului. Totul este la nivelul subconstientului. Astfel de vise apar la persoanele mai putin active sexual si reprezinta un semnal ca trebuie sa readuci pasiunea in relatia ta de cuplu.

Vis erotic cu sotul/ iubitul, dar cu alta infatisare sau voce – atunci cand relatia de cuplu devine monotona si plictisitoare, visele de acest gen semnaleaza nevoia de schimbare. Pastreaza tot timpul o urma de mister si fascinatie in relatia ta, redescopera clipele traite cu iubitul si acorda-i toata atentia ta! Cu siguranta veti avea o viata conjugala fericita.

Lasă un răspuns