Machiaj in functie de culoarea ochilor

Categories Frumusete & ModaPosted on

Machiaj in functie de culoarea ochilor


Anul acesta tendintele recomanda machiajul in nunate vesele si pline de culoare, care sa puna ochii in evidenta. Asta nu inseamna sa-ti incarci pleoapele cu prea mult fard, pentru ca risti sa se intinda sau sa se stranga intre pleoape cand clipesti. Pentru a conferi intensitate culorii, aplic-o in straturi si in cantitati mici.

Pentru a-ti pune in evidenta frumusetea ochilor si a nu le intuneca sclipirea, afla de la Pink Girl care sunt nuantele ideale pentru tine in functie de culoarea ochilor.

Ochii caprui sau negri sunt pusi in evidenta de nuantele de verde si albastru, dar si de auriu, gri sau violet inchis. Poti folosi conturul negru pe pleoapa superioara, dar in combinatie cu culorile potrivite.

Culori recomandate: verde, kaki, auriu, bronz, gri, violet, albastru, roz.

Culori de evitat: alb, bej si negru (in cazul tenului deschis)

Ochii albastri nu au nevoie de niciun artificiu, dar cele mai indicate nuante sunt cele care deriva din portocaliu. Conturarea pleoapelor cu negru ii va pune intotdeauna in evidenta. Sunt potrivite si culorile electrizante.

Culori recomandate: roz, violet, turcoaz, gri, argintiu, cupru, albastru inchis, maro, negru, caramiziu, portocaliu, piersiciu.

Culori de evitat: verde si alb.

Ochii verzi sunt pusi in valoare cu ajutorul tonurilor de roz. Foloseste nuantele pale si sidefate pentru machiajul de zi, iar tonuri rubinii pentru cel de seara. Ilumineaza unghiurile interne cu alb sau bej. Poti incerca tonuri de verde sau bluemarin, dar trebuie sa aplici un contur negru.

Culori recomandate: auriu, bronz, maro, roscat, galben mustar, piersica, mov, roz, rosu.

Culori de evitat: albastru.

Lasă un răspuns