Katie Price alias Jordan scandal in parcare

Categories MondenPosted on

Katie Price alias Jordan scandal in parcare


Katie Price este o femeie sexy cu lipici la barbati. Ea este cunoscuta si sub numele de Jordan, asa cum s-a facut remarcata in lumea modei. Katie este cunoscuta pentru sanii impresionanti si pentru aparitiile in Playboy sau la diverse emisiuni televizate.

A fost casatorita cu indragitul Peter Andre, cu care are doi copii si de care a divortat in luna mai anul trecut.

In februarie 2010 s-a casatorit cu luptatorul Alex Reid la Los Angeles, dar se pare ca nu le este recunoscuta casatroia. Cei doi vor sa faca o nunta fastuasa, pentru a inchide gura tuturor si a-si rasfata invitatii.

Katie Price mai are un fiu pe nume Harvey, in varsta de sapte ani, rod al unei relatii cu fotbalistul Dwight Yorke. Copilul s-a nascut cu un handicap grav si sufera de autism.

In Sambata Mare, pe cand se afla la cumparaturi cu fiul ei cel mare, Harvey, un batranel i-a atras atentia ca nu a parcat corespunzator. Frumoasa bruneta parcase masina pe locul destinat persoanelor cu handicap. Ea a motivat ca a parcat acolo pentru ca fiul ei Harvey are dreptul acesta, dar batranelul nu a fost multumit de raspuns si a vrut sa sune la politie. Katie l-a palmuit si i-a azvarlit telefonul din mana inainte ca acesta sa apuce sa vorbeasca cu cineva. Scandalul a continuat in magazin, unde cei doi s-au incins si mai tare. Dupa injuriile aduse batranului si palmuiala acestuia, Jordan a sunat la politie si a declarat ca tot scandalul a fost iscat de pensionar. Ea le-a marturisit politistilor ca “nu suport sa se ia cineva de copiii mei, pe care ii voi apara oriunde, in fata oricui”.

De curand nabadaioasa Katie a recunoscut ca s-a gandit sa se sinucida dupa despartirea de Peter Andre. Ea se vede murind intr-un accident de masina, la fel ca Printesa Diana.

Ea a declarat ca ajunsese foate deprimata si a apelat la medicamente, care ii dadeau o senzatie de bine. Efectele de bine s-au transformat rapid in senzatii ciudate, nu mai putea dormi si credea ca va muri. Se gandea sa se sinucida intrand cu masina intr-un zid, dar s-a gandit la copiii pe care-i are si la mama ei. Nu ar mira-o sa moara intr-un accident de masina precum Lady Di.

Lasă un răspuns