Horoscop aprilie 2010

Categories DiversePosted on

Horoscop aprilie 2010


Berbec – vei avea parte de pasiuni trecatoare si posibile tensiuni in cuplurile tinere. Lucrurile merg bine pe plan profesional, dar trebuie sa te abtii de la cheltuieli. Pot aparea probleme cu tensiunea, migrene sau dureri de spate.

Taur – pot aparea mici tensiuni pe plan profesional. In dragoste vei fi nevoita sa iei decizii importante. Banii vin din munca proprie. Pot aparea mici probleme legate de digestie si de tractul uro-genital.

Gemeni – ai grija la actele cu care lucrezi, pentru ca pot aparea probleme la serviciu. Nu vei sta foare bine cu banii si nici cu dragostea. Te poti confrunta cu raceli, probleme imunitare sau articulare.

Rac – este posibila o ascensiune profesionala pentru cei tineri, dar te poti confrunta cu un blocaj financiar la jumatatea lunii. Se cer unele schimbari in ceea ce priveste dragostea. Pot aparea mici dureri de cap sau coloana, oboseala sau probleme cu imunitatea.

Leu – segmentul investitiilor iti va aduce succesul luna aceasta si poti da lovitura pe piata financiara. Vei depasi momentele de criza sentimentala si singuratate. Ai grija la problemele cardiace si raceli.

Fecioara – posibile promovari la serviciu si bonusuri financiare. Pot aparea probleme de cuplu si rupturi de prietenii. Atentie la alergiile alimentare!

Balanta – apar noi reorientari profesionale, dar si sentimentale. Posibile probleme circulatorii sau pulmonare.

Scorpion – banii si afacerile iti merg ca pe roate. Iubesti cu intensitate si este posibil sa accepti o cerere in casatorie. Ai grija la alimentatie si oboseala, altfel te poti confrunta cu probleme cardiace, ale ficatului sau pancreasului.

Sagetator – activitatile profesionale vor merge bine, dar apar cheltuieli serioase. In relatia de cuplu ai parte de armonie. Consuma multe lichide, pentru a preveni problemele renale si ai grija la ceea ce mananci, pentru a nu forta ficatul.

Capricorn – vei avea succes in orice domeniu profesional. Vei avea mici probleme de comunicare in cuplu, dar se va lasa linistea curand. Acorda atentie alimentatiei si consumului de apa.

Varsator – vei avea o luna activa profesional, dar se vor vedea imediat rezultatele. Nu iti neglija partenerul, pentru ca pot aparea rupturi definitive. Poti avea probleme cardiace sau tiroidiene.

Pesti – stii sa inmultesti banii si e posibil sa avansezi profesional. Pe plan sentimental se vor calma lucrurile si e posibila o sarcina mult asteptata. Nu-ti neglija partenerul. Ai grija la problemele renale, de stomac sau colon.

Lasă un răspuns