Remedii naturiste pentru a scăpa de durerea în gât

Categories Dieta & FitnessPosted on

dureri in gat

Tratamentul la domiciliu este , de obicei, tot ce este necesar pentru o durere în gât cauzată de un virus . Aceste sfaturi pot ajuta să te simți mai bine .

Probabil ai experimentat simptome de durere în gât în timpul vieții tale. Mâncărime, zgarieturi, și ardere nu sunt distractive, mai ales dacă acestea sunt însoțite de alte simptome de un virus mult mai grav.
Gargara cu apă sărată. Gargara cu apă sîrată calduță . Acesta funcționează . Sarea trage mucoasa din tesutul umflat , inflamat și ajută la ameliorarea durerii în gât .

Bucurați-vă de o picătură de miere. Ceaiul cald indulcit cu miere de albine poate ajuta la calmarea gatului iritat . Ceaiul vă păstrează , de asemenea, hidratat , care este un alt pas important în tratarea unei dureri în gât . Mierea are un alt avantaj când ești bolnav . Cercetarile arată că mierea este un inhibitor eficient al tusei.

Alte fluide calde , inclusiv supa , pot ajuta , de asemenea, să găsiți o oarecare ușurare . Doar asigurați-vă că toate produsele alimentare și băuturile sunt calde , nu fierbinți . Ceaiul fierbinte sau supa fierbinte poate arde, de fapt, gâtul, deja sensibil și puteți înrăutăți starea gâtului .

Hidratarea. Hidratarea este o parte importantă pentru a trata o durere în gât . Când ești deshidratat , corpul nu poate produce suficientă salivă și mucus pentru a menține gâtul lubrifiat în mod natural . Acest lucru va face ca umflarea și inflamația mai gravă . Când ai o durere în gât , ai nevoie de mai multe lichide pentru a ajuta la ușurarea durerii. Apa este indicată, la fel ca ceaiurile calde sau supele calde .

Umidificator.Respirație în aer umed poate ajuta la calmarea țesut umflat în nas și gât. Un umidificator este o modalitate foarte bună de a crește umiditatea din camera ta. De-a lungul timpului, acest ajutor va usura disconfortul în gât.  Inhalarea de aburi de la o cabină de duș sau chiuvetă plină cu apă fierbinte poate ajuta la reducerea durerii în gât.

Lasă un răspuns