5 remedii naturale împotriva depresiei

Categories Dieta & FitnessPosted on

antidepresive

În timp ce toată lumea experientează „tristețea” din când în când, depresia este un fel de stare de spirit scăzută, care poate afecta capacitatea unei persoane de a trăi în mod eficient și de a se bucura de viață.

Impactul depresiei este de aproximativ 120 de milioane de oameni din intreaga lume, cu aproximativ 6% dintre bărbați și 9,5% dintre femei care se confruntă cu această afecțiune. Când majoritatea oamenilor aud cuvântul „antidepresiv” ei se gândesc la droguri și medicamente, dar știați că unele alimente sunt antidepresive naturale? E adevărat. Nu am fost niciodată un fan al antidepresivelor pe bază de prescriptie medicală, așa că îmi place să împărtășesc acest tip de informații cu tine.

1. Omega 3
Ingerarea de grăsimi bune , cum ar fi omega-3 poate avea un efect pozitiv asupra neurotransmitatorilor creierului și este esențială pentru buna funcționare a sistemului nervos, spune Caracoglia . Găsiți acizi grași Omega – 3 esențiali în surse cum ar fi somonul și nucile.

2. Vitamine
Lovește cu pumnul în dieta ta , cu o doză de vitamine zi cu zi . Experții recomandă vitamina B – 12 , acid folic , vitamina D3 și tirozină . Găsește-le în produsele alimentare , cum ar fi pește , stridii , fasole , nuci , cereale integrale , legume cu frunze și produse lactate fortificate.

3.Acupunctura
Acupunctura are beneficii semnificative pentru adulții deprimați și pot fi comparabilă cu eficacitatea medicamentelor anti -depresive , spune Caracoglia . În timpul unui tratament, punctele de presiune sunt stimulate fie cu degetele , căldură sau ace pentru a elibera tensiunea .

4.Lumina zilei
Lumina puternică dimineața devreme pare a fi cea mai eficientă pentru starea de spirit, spune Caracoglia. Împreună cu soarele natural, un număr de studii au fost efectuate folosind terapia cu lumină și s-a dovedit că ele pot avea un efect pozitiv.

5. Carbohidrații , cofeina , alcoolul și produsele lactate pot provoca toată starea ta de spirit să se prăbușească. Ține un jurnal alimentar din lucrurile pe care le mănânci și modul în care te simți în fiecare zi, spune Caracoglia. ” În unele cazuri , teste de sânge , teste de piele , biopsie endoscopica ( pentru sensibilitate gluten ) , și diete de eliminare poate fi util în diagnosticarea sensibilitati alimentare „, adaugă ea .

Lasă un răspuns