Colecția Guess primăvară / vară 2014 – Tendințe Guess primăvară / vară 2014

Categories Frumusete & ModaPosted on

Guess_spring_summer_2014_campaign1

Campania Guess primăvară / vară 2014 aduce în prim-plan o multitudine de ansambluri de vacanță, gata de purtat pentru un look sexy și confortabil. Bombe sexy precum Samantha Hoopes, Olivia Greenfield și Danielle Knudson scot la iveală câteva ponturi ierbinți ale brandului pentru sezonul estival, în stilul Veronique Droulez.

Noua campanie Guess pentru primăvara / vara 2014 aduce o multitudine de piese din denim cool,  fiind una dintre cele mai de încredere atunci când vine vorba de ținute pentru o varietate de ocazii.

tendinte guess primavara - vara 2014- 1

Un alt motiv, care pare să fie un laitmotiv,  în noua campanie Guess sunt bulinele, care aduc un plus de feminitate la noile ansambluri tinerești. De la rochiile sexy până la topuri diferite, există o mulțime de opțiuni la care puteți arunca o privire. Alte opțiuni de remarcat sunt de damele, care sunt o opțiune încă elegantă, proaspătă pentru lunile calde.

Guess Spring Summer 2014 Campaign00

Printre cele mai sexy piese incluse în noua campanie Guess primăvară / vară 2014 sunt rochiile de plajă, piesele din dantelă cool, cu o mulțime de porțiuni transparente, ceea ce le face cu siguranta elemente chic. Atenție la imprimeuri. Dincolo de piesele individuale cool, noua linie aduce în prim-plan imaginea de ansamblu și poate pune în aplicare unele dintre trucuri de styling pe care eticheta le folosește în noua sa linie.

Guess Spring Summer 2014 Campaign 8

Accesoriile cool vor avea un impact mare în crearea unui aspect uimitor care impresionează instantaneu. Alegerile brandului oferă o alură chic, fără efort. Cerceii cool, centurile și piesele de bijuterii interesante sunt o opțiune perfectă pentru vară. Desigur, valuri pe plajă sunt, de asemenea, o alegere excelentă pentru finalizarea celor mai potrivite combinații.

Guess Spring Summer 2014 Campaign tendinte guess primavara - vara 2014

Lasă un răspuns