Colecția GUESS by Marciano pentru primăvara / vara 2014

Categories Frumusete & ModaPosted on

Guess_By_Marciano_colectie primavara-vara 2014

Surprizele noi și uimitoare nu s-au terminat încă! Aici avem doar o altă serie de sugestii încântătoare care așteaptă aprobare și admirație din partea ta! De data aceasta este colecția uluitoare GUESS  by Marciano pentru primăvara / vara 2014, care este o soluție minunată pentru tine de a include câteva articole de îmbrăcăminte proaspete și răcoroase în garderoba ta de zi cu zi.

Dispunând de frumuseți absolute precum Clara Alonso și Heather DePriest, campania impresionantă a fost realizată de Hunter & Gatti. Martina Nilson a creat combinațiile perfecte și elegante, în timp ce Paco Garrigues a asigurat coafurile elegante și luxoase.
Guess_By_Marciano_colectie primavara-vara 7

Ceea ce vedem în campania GUESS by Marciano primăvară / vară 2014, imaginile campaniei pot fi definite doar cu un singur cuvânt: lux. Fundalul fascinant floral ales pentru unele fotografii,urmat, de asemenea, de unele inspirații tropicale, într-adevăr, îți taie răsuflarea.

Guess_By_Marciano_colectie primavara-vara

Pentru primele imagini vedem una dintre frumusețile care prezintă pentru camerele de luat vederi dintr-o combinație de îmbrăcăminte cu inspirație florală. Trecerea de la cool și tineresc la sofisticat și feminin, nu putea să nu ne atragă atenția.

Guess_By_Marciano_colectie primavara-vara 2014.

Punerea principalelor accente pe nuanțe de roșu, aceste articole de îmbrăcăminte sunt doar ceea ce aveți nevoie pentru un aspect perfect. În cele din urmă, diversitatea de imprimeuri și culorile alese minunat care ne uimesc, fac piesele GUESS by Marciano primăvară / vară 2014 mai mult decât de neuitat. De asemenea, nu putem să nu specificăm paietele cool utilizate pentru a crea piesele de culoare.

Guess_By_Marciano_colectie primavara-vara. Guess_By_Marciano_colectie primavara-vara2

Lasă un răspuns