Cum a slabit „Adele de Romania” 52 de kg in mai putin de sase luni

Categories Dieta & FitnessPosted on

oana radu dieta

Oana Radu ne este cunoscuta dupa ce ne-a uimit cu vocea ei la concursul Vocea Romaniei. Supranumita si Adele de Romania, cantareata a ajuns de nerecunoscut in mai putin de sase luni, ea reusind sa slabeasca 52 de kg.

Oana a declarat ca s-a chinuit mult, iar acum are 62 de kilograme si nu intentioneaza sa se opreasca aici. Vrea sa mai slabeasca zece kilograme. Oana Radu a tinut dieta Dukan si face sport zilnic: face o ora de aerobic plus o ora de aparate, cu jutorul unui instructor.

adele de romana

„Am inceput in prima faza o dieta care se baza pe infometare, in primele zile mancam un mar pe zi. Dupa aceea am zis sa incerc un regim adevarat si am incercat dieta Dukan doar ca mi-am personalizat-o putin. Este o perioada de atac pe care am tinut-o 20 de zile, mancam lactate, oua, carne de pui si peste. De cate ori pe zi voiam, la orice ora. Atunci am slabit 12 kilograme. Imi faceam analizele la doua trei saptamani. Apoi a urmat o perioada de croaziera la care am adaugat legumele, mancam o zi legume, o zi carne. Foarte multa apa, n-am renuntat de tot la sucuri, mai beau din cele light desi stiu ca nu sunt sanatoase, dar m-am plictisit numai de apa. In toata perioada asta am fost la sala in fiecare zi. Faceam o ora cardio si o ora aparate cu un instructor. Am luat foarte multe vitamine pentru par si piele. In perioada asta de 6 luni am avut perioade de depresie pentru ca trebuia sa mananc aceleasi lucruri zilnic. Oricum de cand eram mica aveam depresii, mama s-a obisnuit cu mine” a declarat Oana la Maruta.

diata dieta

Lasă un răspuns