Cum să preveniți pofta de dulce

Categories Dieta & FitnessPosted on

pofta dulce

Zahărul extrem de rafinat , sub formă de zahăr de masă sau de sirop de fructoză de porumb de mare , este de kryptonita pentru o sănătate optimă . Energie , sistemul imunitar , metabolismul , hormoni și markeri inflamatorii sunt toate afectate negativ . Disponibilitatea copleșitoare a acestui ingredient în lumea dezvoltată a dat naștere la obezitate și diabet .

Cu aport crescut de zahar , semnele de imbatranire , cresterea in greutate , oboseala , pierderea de masă osoasă , somn sarac , oboseală mentală și depresie . Nutrientii cheie , cum ar fi magneziu și calciu , pot fi , de asemenea, pierduți prin consumul de zaharuri rafinate .

Credeti sau nu , pofta de zahăr au fost descrisă de unii ca fiind similară cu cele pentru medicamente extrem de dependente . Sănătatea optimă , și restricția de la aceste alimente , necesită o dedicare pentru o nutriție mai bună .

Astăzi vom vorbi despre câteva modalități simple pe care le puteți utiliza pentru a distrage atenția de la pofta de zahăr.

Ia cantitati adecvate de proteine ​​. Multe persoane fac greșeala de a se concentra pe dulciuri , pâine și amidon înainte de a examina proteine ​​lor . Pentru cei cu poftă semnificativă de zahăr , să facă un efort pentru a include mai multe proteine ​​în dietă . Peștele ar trebui să fie sălbatic – prins pentru a reduce aportul de poluanți . Fasole aneagră și năutul oferă o sursă ieftină de proteine .

Mănâncă , mese mici și dese. Concentrează-te pe mai multe proteine ​​și legume într-o structură mai programată . Nu vă lăsați să pradă junk food-ului . În schimb , includeți o gustare la mijlocul dimineții și la mijlocul după-amiezii format din lucruri , cum ar fi legume și humus , sau unt de nuci organice , pâine de cereale . Legumele și mâncărurile pe bază de proteine ​​, fără zaharuri rafinate , ar trebui să promoveze pierderea ăn greutate .

Luați în considerare crom . Acest mineral este folosit pentru a ajuta organismul de zahăr din sânge de echilibru . Studiile au aratat ca multi pacienti a constatat că a diminuat , de asemenea, pofta de zahăr . Intervalul de dozare eficientă este 600-1000 mcg pe zi, în doze divizate . Cromul este in general bine tolerat , dar vă rugăm să folosiți precauție dacă aveți antecedente de hipoglicemie sau de a lua insulină . Cromul poate reducezahărul din sânge , astfel încât diabeticii care necesită insulină ar trebui să monitorizeze îndeaproape zaharul din sange .

Activitatea scăzută a tiroidei poate contribui la pofta de zahăr . Semnele acesteo condiții includ piele uscată , oboseală , mâini și picioare reci , ceață , constipație și pierderea părului . Funcța tiroidiană poate fi verificată cu ajutorul testelor de sânge sub îngrijirea unui medic . Funcția tiroidiană poate fi afectată de un nivel scăzut de seleniu și zinc .

Poftele vor fi întotdeauna mai puternică dacă zahărul este accesibil și nu este nimic altceva pentru a mânca . Evitați păstrarea de dulciuri la locul de muncă și în bucătărie , și nu pune dulciuri în coșul de cumpărături . În schimb , sunt o multime de gustări sănătoase disponibile pentru a ajuta la satisfacerea apetitului .

Ia complex de vitamina B . Vitamina B ajuta la hrana animalelor a glandei suprarenale , care are mai multe funcții . Una dintre cele mai importante este asistarea în răspunsul organismului la stres . Stresul conduce la pofta de zahăr , mai ales ca glanda suprarenală devine mai obosită . Vitaminele B sunt foarte bine tolerate .

Lasă un răspuns