Listă de alimente pe care ar trebui să le mănânci pentru a trata și a preveni anemia .

Categories Dieta & FitnessPosted on

anemie

Anemia este una dintre cele mai frecvente tulburari de sânge din lume și este mai mult o boală a femeilor și veți vedea că o treime dintre femei ar putea fi suferi de una din cele mai multe tipuri de tulburari de anemie și în mod normal. Dar dacă adăugați mâncare bună și adecvată , atunci vă puteți vindeca de fapt, mai devreme și într-un mod mai sănătos.

Anemia se manifesta prin senzații de furnicături la nivelul mâinilor și picioarelor , depresie , pierderi de memorie, oboseală și slăbiciune sau oricare dintre simptomele de tulburare , dar dacă doriți să vă asigurați , atunci ai nevoie doar pentru a face un simplu test de sange .

Aici este o listă de alimente pe care ar trebui să le mănânci pentru a trata și a preveni anemia .

Soia : – Eu personal cred că toate boabele e care le primim de la plante verzi sunt foarte bune pentru corp și creier , deoarece acestea sunt o sursă mai mare de fier , dar avem nevoie pentru a învăța cum să obținem beneficii perfecte ale acestora. Soia contin acid fitic , care blochează absorbția de fier și , dacă doriți să obțineți fier, atunci va trebui să le țineți la macerat peste noapte și apoi să o gătiți. O cană de boabe de soia fierte satisface jumătate din cerința zilnică recomandată din acest mineral și ele sunt scazute în grăsimi , bogate în proteine ​​, ceea ce înseamnă că esunt ideale pentru anemie .

Spanacul este un foarte popular și ajută la prevenirea anemiei. Este o sursă bogată de calciu, vitaminele A, B9, E si C, fier, fibre și beta-caroten. Aceasta va ajuta la îmbunătățirea stării generale de sănătate a corpului dumneavoastră. Se constată că o jumatate de cană de spanac fiert contine 3,2 mg de fier și aproximativ 20 la sută din necesarul de fier pentru corpul unei femei.

Puteți crește cantitatea de spanac in salata de legume verde și poate cuprinde cu alte legume verzi, cum ar fi telina, broccoli, varza si macris de a lupta cu ușurință anemie. Mânca o farfurie plină de salata verde in fiecare zi pentru a lupta împotriva anemiei.
• Puteți fierbe, de asemenea, frunzele de spanac într-o ceașcă de apă și se adaugă condimente necesare pentru a face o supă bună. Bea supă de spanac de două ori pe zi pentru a lupta cu anemia.

Carne roșie.Există conținut bogat de fier în miel, carne de vită și alte tipuri de carne roșie. Acesta conține fier, care va fi usor de absorbit de catre organism. Inima, rinichii, ficatuldin carnea roșie sunt acele părți care conțin cantități mari de fier. Este, de asemenea, o mare sursă de vitamina B12. Se spune că ficatul de vită are mai mult de 600 la sută din cerințele dumneavoastră de zi cu zi de fier.

Roșii. Vitamina C este principalul ingredient în roșii , împreună cu licopenul . Vitamina C din roșii ajută la absorbția fierului . Roșiile sunt , de asemenea, bogate în beta-caroten și vitamina E și , prin urmare, ajută la condiționarea naturală a părului și a pielii .

Ouale sunt o sursă bogată de proteine și conțin o mulțime de antioxidanți , care vor ajuta la stocarea de vitamine în organism , atunci când suferă de anemie . Un ou mare se spune ca ar conține 1 mg de fier și , prin urmare, consumul de zi cu zi a unui ou va ajuta în lupta împotriva anemiei .

Rodii. Una dintre cele mai populare fructe care conțin o sursă bogată de fier și vitamina C este rodia . El ajută la îmbunătățirea fluxului de sânge în corpul tău și este , de asemenea, foarte eficientă în tratarea simptomelor anemice , cum ar fi slăbiciune , amețeală , epuizare și chiar pierderea auzului .

Lasă un răspuns