Iată cinci dintre cele mai bune alimente care te ajută să pierzi kilograme rapid!

Categories Dieta & FitnessPosted on

dieta

Există o mulțime de alimente pe care, dacă le mănânci vei câștiga în greutate și acestea sunt alimente mai ales bogate în carbohidrați. Dar, există unele alimente care stimulează metabolismul și te ajută să te simți mai bine și chiar să pierzi în greutate . Noi le numim super-alimente.

Iată cinci dintre cele mai bune alimente pentru a pierde în greutate și pentru a menține corpul la un nivel sănătos :

1. Mere

Un mar pe zi poate ține creșterea în greutate la distantă. Oamenii care mănâncă un măr pe zi inainte de masa de masă, consumă mai putine calorii global decât cei care au avut o gustare diferită. Plus , antioxidanții din mere pot ajuta la prevenirea sindromului metabolic , o conditie marcată de grăsimea abdominală în exces sau o ” forma de mar „. Merele sunt ideale pentru o gustare scăzută în calorii.

2 . Friptură

Carnea de vită poate ajuta să scapi de kilograme în plus. Încercați să consumați carne de vită ecologică. Este sănătoasă pentru tine și pentru mediu.

3 . Ouă

Ouăle sunt bune pentru inimă și te pot ajuta să elimini kilogramele în plus. Omleta și ouăle amestecare sunt alegeri evidente.

4. Ovăz

Toate tipurile de ovăz sunt sănătoase ( care sunt prelucrate minim ) și au până la 5 grame de fibre per portie , ceea ce le face alegerea cea mai sățioasă . Ovăzul instant conține 3-4 grame per porție . În loc de a folosi pesmet, se adaugă ovăz.

5. Somon sălbatic

Nu numai că conține grăsimi care mențin inima sănătoasă, dar el micșorează talia, de asemenea. Acizii grași Omega – 3 imbunătățesc sensibilitatea la insulina , care ajuta la construirea masei musculare și reduc grăsimea de pe abdomen . Și cu cât ai mai mulți mușchi, cu atât mai multe calorii arde organismul. Optati pentru somon sălbatic , el poate conține mai puține substanțe poluante .

Lasă un răspuns