Trucuri pentru a pierde grăsimea de pe burtă în trei zile.

Categories Dieta & FitnessPosted on

dieta abdimen

Este aproape imposibil de a arde grăsimea de pe abdomen în doar câteva zile, dar dacă vă controlați dieta și faceți sport, puteți elimina o mare parte din ea. Secretul este auto-controlul pe care îl puteți practica cel puțin câteva zile, atunci când aveți de gând să vă expuneți corpul într-un costum de baie sexy. Țineți cont de câteva sfaturi simple, dacă doriți să pierdeți grăsimea de pe burtă în trei zile.

1. Limitează numărul de calorii pe zi

Secretul pentru arderea mai rapidă a grăsimilor este deficitul cloric. Maxim de 1200 de calorii pe zi , în fiecare dintre cele trei zile pentru a arata mai bine intr-un costum de baie . Postul negru ajută la arderea grăsimilor. O dietă cu un deficit de calorii rezonabil stimuleaza metabolismul într-un mod mai eficient pentru a elimina cat mai multă grăsime de pe burtă în scurt timp .

2 . Eliminarea carbohidratilor din dietă

În cele trei zile pe care le ai la dispoziție pentru a fi sexy într-un costum de baie, este eliminarea de pâine și paste făinoase , dulciuri și cartofi din dietă. Elimina carbohidratii din dieta ta pentru a crește metabolismul . Ce poti sa mananci ? Carne slaba , pui sau pește , cu cât mai multe legume verzi . Bogat în substanțe nutritive și cu un legume cu putine calorii poate umple burta în porții mai mici , ajutându-vă să pierdeți grăsimea abdominală .

3 . Bea multa apa

Hidratarea este foarte importantă pentru a pierde in greutate rapid. Bea multă apă și ceaiuri de plante diuretice, evita cafea, băuturi răcoritoare și sucuri. Dacă nu vă place să beți doar apă, aveți posibilitatea să gustați un pic de suc ​​de fructe proaspăt stoarse. Citricele ajută să arzi mai multe calorii, dar vă puteți stoarce orice fructe de sezon, bine spălate.

Lasă un răspuns