3 trucuri pe care nu le știai pentru pierderea în greutate

Categories Dieta & FitnessPosted on

dietaaaaaaaaaaa

Cea mai mare parte a oamenilor doresc un corp sănătos și subțire. Ei au ținut diete peste diete, dar nici una nu a rezistat în timp, deoarece acestia fac greșeli atunci când țin dieta.

Iata 3 trucuri de care ar trebui să țineți cont atunci când urmați o dietă:

Mâncați produse lactate

Dacă ați gândit vreodată că produsele lactate sunt rezervate pentru copii , v-ați inșelat! Laptele de consum este recomandat pentru orice vârstă, pentru a păstra o sănătate bună. Ele ajută organismul să digere alte alimente și să ardă grăsimi . Deci , nu uita să mănânci iaurt sau branză de vaci imediat după mese , sau cel puțin o dată pe zi .

Beți apă rece pentru pierderea în greutate

În timpul iernii mai ales , avem tendinta de a bea mai mult ceai sau apa la temperatura camerei , dar apa rareori rece . Cu toate acestea ,temperatura lichidelor pe care le bem pot avea un rol în pierderea în greutate . Atunci când beți apă rece, organismul trebuie să „lucreze” la căldură , astfel, arde mai multe calorii . Studiile au aratat că 6 cani de apă rece permite arderea de 50 kcal pe zi .

Consumați alimente bogate în vitamina D

Vitamina D este una dintre vitaminele esențiale ale corpului , permițând țesutului muscular să se regenereze. Din păcate , aceasta vitamină adesea lipseste din alimentația noastră, mai ales atunci cand urmăm o dietă . Avem nevoie să consumăm mai ales somon , ton și creveți . Dacă nu vă plac fructele de mare, puteți obține vitamina D din tofu , lapte , cereale și ouă .

Lasă un răspuns