Alimente care iti curata corpul

Categories Dieta & FitnessPosted on

Daca ai participat deja la prea multe petreceri in ultimul timp, este important ca trupul tau sa fei curatat de produsele toxice care ar putea sa mai ramana. Acest lucru poate fi facut simplu, printr-o dieta potrivita si prin consumul de alimente care iti curata organismul si iti ofera in acelasi timp, nutrienti.

Unele alimente listate mai jos te vor ajuta sa inlaturi toxinele din corp, iti ofera fibre pentru sistemul digestiv si pentru a absorbi alimentele mai usor, dar te ajuta sa si stimulezi cresterea enzimelor in ficat pentru a le ajuta sa functioneze mai bine.

Mananca multe legume verzi, crude. Clorofila din frunzele verzi ajuta la eliminarea mineralelor metalice grele si urmele de pesticide care ar putea sa existe in drum spre organism. Consumul de lamai ajuta in cresterea nivelului de vitamina C, care ajuta la convertirea toxinelor in apa. Acest lucru ajuta la eliminarea lor din corp. Pe langa acest beneficiu, lamaile ne ajuta sa ne improspatam.

Si nasturelul este o leguma bogata in fire care poate fi folosita cruda in supe, salate sau sandvisuri. Ea imbogateste corpul cu minerale si are un efect diuretic care ajuta corpul sa se curete mai bine si deci, este un agent detoxifiant efectiv.

Usturoiul este binecunoscut pentru efectele sale terapeutice. Este bun pentru a mentine sistemul cardiovascular si provoaca enzimele ficatului in a ajuta in filtrarea substantelor toxice. Pe langa cele mai multe alimente super sanatoase, este si ceaiul verde. Este bogat in antioxidanti, care ajuta sistemul imunitar si previne mutatiile celulelor din cauza toxicitatii. De asemenea, are catechine care ajusteaza functiile ficatului.

Broccoli este cunoscut ca un pumn de sanatate fata de celelalte legume. Broccoli este de 20 pana la 50 de ori mai nutritiv decat acestea si ajuta la functionarea ficatului. Sa nu uitam de varza, indeparteaza toxinele.

Lasă un răspuns