Cateva lucruri de tinut minte cand aplici machiajul de mireasa

Categories Frumusete & ModaPosted on

De cat timp ti-ai planuit nunta? Ca fata, probabil ai planificat acea zi de cand te-ai uitat prima oara in oglinda, cu o esarfa alba in cap. Ai visat la locul perfect, tortul perfect si tipul perfect care sa inteleaga cat de importante sunt lucrurile acestea pentru tine. Oricum, in ciuda acestora, machiajul perfect este cel care nu iti va strica ziua.

Iata cateva sfaturi. Importanta machiajului de nunta – ca mireasa, vrei sa atragi toate privirile cel putin pentru acea noapte. Asa ca doresti sa te imbraci cat mai elocvent posibil. Acum gandeste-te la o situatie in care machiajul miresei nu se potriveste cu rochia ta. Sigur nu este o situatie buna, nu?

Fa-o singura – aplicarea machiajului poate fi grea, daca nu se potriveste bine cu rochia. Asa ca cel mai bine cauta un ajutor profesionist. Dar o nota personala se pierde cand ceri ajutor profesional si poti sa nu apreciezi acel machiaj. O idee buna este sa te machiezi singura.

Alege cum vrei sa arati – este o dorinta frecventa dea arata mai matur in ziua nuntii. Daca vrei acest lucru, ai nevoie de fond de ten cu o nuanta apropiata de cea a tenului, testand mai intai pe linia maxilarului. Nu folosi un corector cu o nuanta mai deschisa pentru ca te va face sa pari prea estompata. Cel mai bun mod este sa creezi o nuanta echilibrata. Odata ce termini, aplica rujul, pudra si luciu.

Un lucru de care trebuie sa fii sigura este sa nu aplici ceva extrem, daca nu ti se potriveste. La sfarsitul zilei s-ar putea sa arati prea excentric si sa nu te simti bine in pielea ta. De obicei, machiajul unei mirese trebuie sa fie simplu, clasic si asa vei atrage atentia.

Lasă un răspuns