Sexul pentru prima oara

Categories Sex & RelatiiPosted on

Sexul este o experienta uluitoare si prima oara este o experienta memorabila pentru oricine. Cand va decideti sa faceti sex pentru prima oara, este esential sa intelegeti cateva lucruri de baza. Sunt doua probleme principale legate de prima experienta sexuala. Primul lucru este igiena si altul este experienta.

Cand incerci ceva pentru prima oara, mai ales cand este vorba de sex, este foarte important sa intelegi posibilitatile legate de sanatate si igiena. Daca alegi precautiile necesare si masurile de sanatate, vei avea parte de o experienta sigura si fara tensiune.

Cand te dedici unui act sexual, nu incerca sa o faci oriunde si oricand. Aminteste-ti ca trebuie sa gandesti practic si alege un loc comod, confortabil, care merita memorat.

Amintirile primei dati ramane vie si peste ani  te va ajuta sa reinventezi relatia si sa implicati mai multa dragoste si satisfactie. Trebuie sa alegi cateva masuri de precautie medicale, pentru ca sexul sigur te ajuta sa te protejezi de boli venerice sau de alte probleme periculoase in viitor.

Cand esti pregatita pentru a experimenta ce e mai bun, nu strica atmosfera incercand sa ai o atitudine perfecta, de neclintit. Este normal sa ai fantezii, dar daca le vrei cu disperare sa le pui in practica nu este o idee prea buna si valabila.

Fii rationala si ia-ti timp sa il intelegi pe partenerul tau, lasati experienta sa curga natural si nu fortati lucrurile. Cu cat te incordezi mai mult sa faci sex, cu atat veti avea o experienta urata. Desigur, exista riscul sa nu va placa sexul, mai ales daca il planuiti prea mult. Dar nu va ganditi prea mult la acest lucru, daca sunteti impreuna puteti sa recuperati timpul cu putina rabdare si multa comunicare.!

Pentru prima experienta sexuala, trebuie sa fiti amandoi deschisi, sa stiti unele lucruri elementare si sa va simtiti bine impreuna!

Lasă un răspuns