Afla daca e potrivit pentru tine

Categories Sex & RelatiiPosted on

Atatea femei isi petrec timp indelungat fara sa ii spuna celor de langa ele ce simt pentru ei. Cel mai comun scenariu este ca barbatul abia isi petrece timpul cu o femeie, iar ea isi alege deja rochia de mireasa perfecta. Viata este prea scurta si pretioasa ca sa o irosesti pe cineva care nu iti impartaseste sentimentele.

Mai jos ai cativa indicatori care iti vor descifra misterul daca barbatul din viata ta are sentimente reale pentru tine.

Compania ta. Un barbat care te adora va vrea sa stea in preajma ta, este simplu. Testeaza-l putin. Fa planuri cu el si apoi renunta, in ultima clipa, cu motivul ca nu te simti prea bine. Un tip care tine la tine va insista sa te vada si sa vada cum esti. Daca insa e ok cu gandul, inseamna ca nu e foarte legat de tine.

Opinia…daca te iubeste, un tip va fi interesat de parerea ta. Daca vrea sa ia decizii mari in viata lui si asculta ce ii spui si tu, atunci e clar ca tine la tine. Daca insa te anunta dupa schimbarile din viata lui sau nu iti cere parerea, atunci nu prea ii pasa.

Te ajuta. Un tip care tine la tine te va proteja. Va vrea sa te ajute cu lucruri mici si mari, de la reparatul masinii pana la a cara lucrurile. La fel si cand intervin momente mai delicate.

Deschis si sincer. Un barbat a carui inima este indragostita de tine va fi foarte sincer cu tine. Poate nu stii toate lucrurile despre el, dar nu ar trebui sa aiba mari secrete fata de tine. Va vrea sa ai incredere in el daca te iubeste si va incerca sa iti castige increderea.

Aceleasi valori, perspectiva comuna. Un tip care are scopuri ce merita a fi apreciate are planuri de viitor si cu siguranta vrea pe cineva alaturi de el. Un tip care inca are ca scop cucerirea a cat mai multe femei nu are prea multe valori legate de dragoste si nici cel care are un job doar pentru a-si plati facturile. Nu va fi dedicat.

Te iubeste pentru ceea ce esti. Un tip care te iubeste si apreciaza pentru ce esti, nu pentru ce ai, este o alegere buna pentru ca vede si este de acord cu lucrurile pe care le faci pentru tine, nu pentru el.

In plus, trebuie sa stie sa te asculte si sa nu fie egoist.

Lasă un răspuns