5 întrebuințări miraculoase ale oțetului de mere

Categories Dieta & FitnessPosted on

xcccccccccc

Beneficiile otețetului de cidru de mere sunt abundente. Utilizările sale ample (rivalizând cu numărul de utilizări ale uleiului de arbore de ceai și alte ajutoare naturale) includ totul, de la vindecarea sughițului, până la atenuarea simptomelor de răceală, iar unii oameni au apelat la oțet de cidru de mere pentru a ajuta la lupta împotriva diabetului zaharat, cancer, probleme cu inima, nivel ridicat de colesterol, și probleme de greutate.

Citiți mai departe pentru mai multe motive pentru a păstra oțet de mere la îndemână în cămară.

1 . Otețul de mere ajută la probleme de burtă .

Savurați oțet de cidru de mere amestecat cu apă . În cazul în care o infecție bacteriană este la rădăcina diareei , otețul de mere ar putea ajuta cu această problema , datorita proprietăților sale antibiotice . Ce e mai mult , unii experți susțin că oțetul de cidru de mere conține pectină , care poate ajuta la calmarea spasmelor intestinale .

2 . Oțetul de mere vindeca sughițul .

Ia o linguriță de oțet de mere . Gustul acru ar putea opri sughițul.

3. Oțetul de cidru de mere previne indigestia .

Savurați înainte de a mânca , mai ales daca stiți că aveți de gând consumați produse alimentare care îți vor face rău mai târziu . Încercați acest remediu popular : adauga 1 linguriță de miere și o linguriță de oțet de mere la un pahar de apă caldă și bea cu 30 de minute înainte de a lua masa .

4 . Otetul de mere curăță nasul înfundat .

Se amestecă o linguriță de oțet de mere într-un pahar cu apă și se bea . Acest lucru ajută la drenajul sinusurilor .

5 . Oțetul de mere calmează o durere în gât .

De îndată ce simți o durere în gât , angaja – busting germeni de oțet de cidru de mere pentru a ajuta la cap impotriva infectiei la trecere . Se pare că , cei mai mulți germeni nu pot supraviețui în oțet. Doar amestecă ¼ cană oțet de mere cu ¼ cană apă caldă și fă gargară la fiecare oră sau cam asa ceva .

Lasă un răspuns