Cum să scapi de obiceiul roaderii unghiilor

Categories Dieta & FitnessPosted on

remedii

Rosul unghiilor sau Onychophagia este un obicei nervos comun, adoptat de către copii și adulții tineri . A scăpa de obiceiul roaderii unghiilor este destul de dificil, deoarece persoanele ( care au obiceiul de a roadere unghiile ), nici nu-și dau seama atunci când fac acest lucru . În general , s-a observat că oamenii au tendința de a reduce rosul unghiilor pe la vârsta de 30 de ani .

Acest articol se referă la cateva remedii eficiente, simple și naturale pentru roaderea unghiilor . Aceste măsuri vor ajuta cu siguranță în tratarea acestei probleme .

Remedii naturale făcute acasă pentru rosul unghiilor

Încercați să înlocuiți obiceiul roaderii unghiilor cu alte activități , cum ar fi sugerea unei bomboane sau o guma de mestecat fără zahar . Aveți posibilitatea de a angaja , de asemenea, mâinile în alte activități . Acestea sunt cele mai populare, remedii pentru a scăpa de obiceiul roaderii unghiilor .

Un alt remediu pentru roaderea unghiilor estetăierea și depunerea unghiilor în formă rotundă . Păstrarea unghiile scurte , precum și eliminarea marginilor ascuțite poate ajuta , de asemenea, în această privință .

Păstrarea unei igiene bune, păstrează unghiile bine îngrijite și atractive . Puteți folosi ulei de vitamina E sau ulei de măsline pentru acest scop . Prin acest fel , veți fi în măsură să controlați obiceiul roaderii unghiilor , în scopul de a menține starea generală de sanatate și atractivitatea unghiilor.

Una dintre cele mai simple tehnici pentru a scăpa de obiceiul roaderii unghiilor este aplicarea lacului de unghii cu gust urât pe unghii. Puteți, de asemenea trata unghiile cu suc de lămâie sau orice alte substanțe cu gust amar .

Pentru a evita obiceiul roaderii unghiilor , un alt mod mai bun recomandat este de a purta mănuși de bumbac atunci când sunteți acasă .

Utilizarea tehnicilor de relaxare , cum ar fi meditație pentru a reduce stresul și de nervozitatea , de asemenea, sunt de ajutor în reducerea acestui obicei .

Lasă un răspuns