Scapă de sinuzită cu ajutorul oțetului de mere

Categories Dieta & FitnessPosted on

otetul remediu pentru sinuzita

Nimănui nu îi place o infecție a sinusurilor, fie că este vorba de alergii, înot (se întâmplă), o răceală, sau oricum o infecție a sinusurilor ajunge să fie foarte enervantă, dureroasă, și face capul să se simtă ca un balon.

Oțetul de mere este un tratament pentru infecția sinusurilor. Fiind doar una din multele sale utilizări , nenumărate persoane atestă eficacitatea oțetului de mere cu o multitudine de condiții de sănătate, inclusiv infecția sinusurilor. Unul dintre cele mai puternice moduri de a utiliza ACV este de a amesteca 8 uncii de apă caldă cu 2 linguri de ACV și 1 lingură de miere.

Infecția sinusurilor ar putea dispărea în doar câteva zile. O altă opțiune atunci când folosiți oțet de cidru de mere este de a lua pur și simplu, 1 lingură de 3 ori pe zi, fie diluat pentru a ingera pe tot parcursul zilei sau de făcut pentru a ingera repede. În cele din urmă, puteți încerca, de asemenea, abur cu oțet de cidru de mere, amesteca ~ 1/2 ceasca de ACV cu 1/2 de apă, se încălzește pe sobă, și inhala aburul cu gura și ochii închiși. Am recomandăm să utilizați ACV organic.

Oțetul de mere, care „vindeca-tot”, după miere, este o modalitate foarte bună de a scădea presiunea sinusurilor, curăța sinusurile, și de a scăpa de o infecție a sinusurilor de ansamblu. Odată ce vă simțiți la începutul unui gât iritat, o tuse subtilă, sau o presiune sinusurilor, începeți să beți oțet de mere. Oțetul de mere subțiaza mucoasa din corp, permițându-i să se scurgă. Oțetul de mere este, de asemenea, un antibacterian natural și este, de asemenea, un impuls al sistemului imunitar.

Puteți, de asemenea, turna 1/4 ceașca ACV într-o sticlă și se adaugă 16 uncii de apă și se bea pe tot parcursul zilei. Cu cât începeți mai devreme să beți oțet de cidru de mere, cu atât mai repede veți obține ameliorare a infecției sinusurilor!

Dacă tensiunea sinusurilor dumneavoastră sau infecția este deja în plină floare, începe să beți oțet de mere pe tot parcursul zilei (2 linguri de ACV cu 8 uncii de apă, de 3 ori pe zi). În acest fel, puteți începe subțierea mucoasei și obțineți o sănătate mai bună și mult mai repede! Oțetul de mere va lucra rapid pentru a calma presiunea sinusurilor, ajuta scurgerea sinusurilor astfel încât să te simți mai bine, și ajută subțierea mucoasei, astfel încât să puteți scăpa mai bine de infecție!

Lasă un răspuns