Vrei păr des şi strălucitor? Foloseşte oţetul!

Categories Frumusete & ModaPosted on

beneficii otet pentru par

Oțetul a fost lăudat de mulți oameni din comunitatea „verde” pentru multiplele sale utilizări. Mulți experți din acea comunitate spun că oțetul, în special oțetul organic de cidru de mere, poate avea efecte pozitive asupra pielii și părului, deși nu pare că subiectul a fost studiat științific. Mai mulți experți, și cel puțin un hairstylist popular cred că oțetul organic de cidru de mere poate ajuta la a face părul mai strălucitor și pielea să arate mai bine, de asemenea.

Oțetul de mere este declarat a fi un remediu natural pentru multe boli . Hippocrate , părintele medicinei moderne, a fost conștient de proprietățile sale antibiotice și chiar l-a recomandat pacienților săi.

Cele mai multe dintre beneficiile oțetului de mere poate fi atribuit prezenței de substanțe nutritive esențiale. Acesta include elemente nutritive cum ar fi potasiu , sodiu , clorură , fosfor , calciu , bioflavonoide , pectină , magneziu , cupru și vitamine cum ar fi vitamina A , B1 , B2 , B6 , C și E.

Oțetul de mere elimină rezidurile și mizeria din păr de la acumularea de produs. De asemenea, funcționează ca un balsam natural. Atunci când este utilizat în mod regulat în rutina de îngrijire a părului, oțetul de mere poate revitaliza părul, lăsându-l moale și catifelat. Oțetul, de asemenea, funcționează prin închiderea foliculului firului de păr, ceea ce face ca lumina să se reflecte. Cu alte cuvinte, face părul super-strălucitor!

1 parte oțet de cidru de mere
1 parte de apă

Instrucțiuni:

Pentru a revigora părul, se amesteca oțetul de mere și apă. Dupa samponare, se toarnă amestecul pe păr. Dacă aveți o sticlă cu pulverizator, care funcționează, chiar mai bine. În acest fel puteți spreia părul cu amestecul. Preparatul trebuie să stea timp de câteva minute înainte de clătire complet cu apă. Nu este nevoie să folosiți balsam! Oțetul de cidru de mere va lăsa părul neted și moale.

Lasă un răspuns