Imprimeurile florale – cea mai proaspătă tendință a primăverii!

Categories Frumusete & ModaPosted on

SprinTrends-floral

Printuri sunt unul din principalele instrumente de proiectare – modelare pentru orice tipuri de articole de îmbrăcăminte . Ele determină starea de spirit și influența articolelor de îmbrăcăminte, și stabilesc fluxul principalelor tendințe în moda sezonului.

Primăvara / vara 2014 și tendințele acestui sezon promit a fi destul de luminoase și energizante , pline de drive-urile însorite și foarte spectaculoase. Din variantele îndeplinite în mod tradițional, fiecare stil este găsit în aceste tendințe, stabilit de mulți designeri de moda populari și branduri. Deci, aici sunt principalele tendințe pentru primavara / vara 2014 , observate în cele mai faimoase spectacole de modă.

Imprimeurile florale par a fi într-adevăr atemporale și extrem de versatile pentru a crea și modifica. In fiecare sezon , vom vedea o gamă largă de opțiuni de introducere a numărului enorm de moduri în care imprimeurile florale pot fi proiectate. În afară de variantele cele mai frecvent observate de printuri florale , aceste variații demonstrează unele interpretări neobișnuite , precum și , variind de la unele variante, colaje florale imense pe fundaluri simple și alb-negru , de multe ori puse ca , unele versiuni negru – și – alb abstracte , florale fotografice și imagini suprarealiste de acuarelă imprimeuri florale , decupaj și tipuri realiste , unele modele estompate , imprimeuri multicolore , opțiuni super- elegante și vechi – inspirate, unele grupuri florale vibrante , chiar și opțiuni axate pe structura interioară a florilor. Exemplele minunate ale acestor alternative pot fi găsite în colecțiile multor giganti de modă, cum ar fi Dolce & Gabbana , BCBG Max Azria , Prabal Gurung , Jeremy Laing , Stella McCartney , Miu Miu , Hermes, Elie Saab , Antonio Marras , Emporio Armani , Cavalli , Christopher Kane , Versace , Alberta Ferretti , Mulberry , Blumarine , Nina Ricci , Zimmermann , Jean Paul Gaultier , și altele .

floral trend spring 2014

picstitch-5

print_trends_floral_prints

spring-summer-2014-trend-floral-flowers-

Lasă un răspuns