5 moduri simple în care puteți scăpa de grăsimea abdominală

Categories Dieta & FitnessPosted on

grasime

Reducerea grăsimii abdominale este o provocare pentru mulți . Cu toate acestea , problema reală este de că o facem greșit . Determinat pentru a reduce grăsimea abdominală ? Să aruncăm o privire la primele 10 moduri de a reduce grăsimea abdominală.

1 . Mănâncă corect

Reducerea grasime abdominala este de 80 % cu privire la consumul corect de alimente. O dietă sănătoasă și echilibrată, cu nutrienți macro și micro adecvați. Cel mai important, sari peste fast-food . Mănâncă alimente preparate la domiciliu . Nu ai timp ? Mergi pe fructe sau legume crude, sau legume în abur.

2 . Bea apă

Mulți devenim confuzi între a fi însetat , obosit sau flămând , și sfârșim prin a mânca alimente dulci sau grase . Poartă mereu o sticlă de apă . Și asigurați-vă că sorbiți apă pe tot parcursul zilei. E nevoie de a bea 6-8 pahare de apă , deși acest lucru depinde de greutatea dumneavoastră și de stilul de viață .

3. Spune Nu zahărului

Zaharul este un lucru pe care ar trebui să-l reducem foarte mult , în cazul în care nu omitem. Există multe surse de zahăr ascuns , așa că este o idee bună de a reduce de zahăr . Utilizați alternative , cum ar fi miere , zahăr de palmier și extract de lemn dulce .

4. Redu aportul de sodiu

Desigur , trebuie să adăugați sare la mâncare . În afară de sare de sodiu , aveți potasiu , lămâie și o grămadă de săruri pe care le puteți lua în considerare . De asemenea , adăugarea de condimente cum ar fi piper , câteva plante, de asemenea, ajută la reducerea necesarului de sare .

5. Vitamina C

Vitamina C este importantă pentru secreția de carnitină , un compus care ajută corpul sa transforme grăsimea în energie . În plus, ajută , de asemenea, la blocarea de cortizol , un hormon care este secretat de organism atunci când ești sub ​​stres . Nivelurile ridicate de cortizol este principalul motiv al grăsimei abdominale.

Lasă un răspuns