8 cauze ale respirației urât mirositoare

Categories DiversePosted on

respiratie mirositoare

Respirația urât mirositoare este una dintre acele probleme jenante despre care oamenii evită să vorbească, și dacă credeți că suferiți de respirație urât mirositoare, sau să-i dăm numele său propriu, halitoza, atunci veți avea nevoie să depistați cauza acestei afecțiuni.

Iată câteva cauze ale respirației urât mirositoare:

Micul dejun.Micul dejun nu este numai bun pentru stomac , dar , de asemenea, pentru gura ta . Masa de dimineață ajută la creșterea producției de salivă în gură și curăță limba de bacterii cauzatoare de mirosul naplăcut.

Probleme de ficat. Problemele de ficat cum ar fi sindromul de ficat gras sau icter care poate face , de asemenea, gura urât mirositoare. Ficatul este responsabil pentru metabolismul grăsimilor și atunci cand nu poate face asta , cantitatea de bacterii din gura crește .

Ulcer. Ulcerul la nivelul gurii este o leziune în cavitatea bucală care se transforma în răni. Ele conduc adesea la miros neplăcut în gură datorită formării puroiului și infecției .

Sângerarea gingiilor. Dacă ai gingii care sângerează, uneori, se acumulează în gură. Sângele vechi dă gura o putoare murdară .

Infecție în gât. Când aveți o infecție în gât , atunci bacteriile, uneori, descompun celulele tractului bronșic și produc mucus urat mirositor .

Insuficiența renală. Insuficienta renala renala este unul dintre motivele medicale pentru respiratia urat mirositoare.

Dietă. Dacă aveți o dietă bogată în proteine ​​, vei fi mai predispus la respirația urât mirositoare . Acest lucru se datorează faptului că aminoacizii acționeaza ca motive de reproducere pentru bacteriile în gură .

Consum de alcool. Consumul de prea mult alcool usucă glandele salivare . Saliva , de obicei, acționează ca un mediu pentru spălarea mirosului cauzat de bacterii. În absența salivei suficiente, respiratția poate deveni urât mirositoare.

Lasă un răspuns