Iată câteva cauze ale respirației urât mirositoare care ar putea să vă surprindă!

Categories Dieta & FitnessPosted on

miros

O respirație urât mirositoare este o problemă jenantă. Ne gândim mereu despre cauzele evidente ale respirației urât mirositoare , cum ar fi placa , cavitățile și infecțiile dentare . Cu toate acestea , respirația urât mirositoare are mai multe cauze , care sunt surprinzătoare și ascunse .

Respiratia urat mirositoare ( halitoza ), are un număr de cauze posibile .
Igiena orală deficitară este cea mai frecventă cauză a respirației urât mirositoare . Bacteriile care se bazează pe dinți , limbă și gingii pot determina formarea placilor ( depozite moi, de culoare albă care se formează pe suprafața dinților ), boli ale gingiilor și apariția cariilor dentare .

Bacteriile se combină cu saliva pentru a rupe particulele alimentare și proteinele ​​care elibereaza un gaz cu miros neplăcut . Dacă nu te speli și folosiți ața dentară regulat , orice mâncare prinsă între dinți va fi defalcată în funcție de bacterii , cauzând respirația urât mirositoare . Bacteria poate trăi , de asemenea, în suprafața aspră a limbii . Prin urmare , precum spălatul pe dinți , curățarea limbii poate ajuta, de asemenea la a controla respirația urât mirositoare .

Dacă vă luptați cu o respiratie urât mirositoare și sunteți în imposibilitatea de a scăpa de de ea în ciuda tuturor eforturilor, atunci ar trebui să iei în considerare unele cauze ciudate responsabile pentru respiratia urât mirositoare.

Unele dintre aceste cauze de respirație urât mirositoare sunt medicale. De exemplu , probleme de ficat pot face gura să miroasă. Chiar insuficiența renală dă gurii un miros de pește. Alte cauze ale respirației urât mirositoare sunt diferite tipuri de infectii . De exemplu , chiar o infecție în gât vă oferă un miros distinct. Câteva cauze ale respiratiei urat mirositoare sunt , de asemenea, ascunse în dieta dumneavoastră și obiceiurile alimentare. De exemplu , persoanele care dorm cu gura deschisa sunt predispuse la o respirație urât mirositoare.

Lasă un răspuns