Beneficii ale nucilor de care nu știați!

Categories Dieta & FitnessPosted on Format Galerie

nuciDin timpuri necunoscute , oamenii din Orient au adus laude nucilor ca produse alimentare care promovează sănătatea. Importanța și prezența lor s-a răspândit în fiecare regiune a lumii de acum . Cu toate acestea , există mulți care nu au informații detaliate despre beneficiile pentru sanatate ale nucilor. Dacă sunteți unul dintre ei, aici veți găsi informații valoroase despre acestea.

1 . Nuci pentru inimă

Nucile sunt o sursă bogată de acizi grasi Omega – 3 . Acesti acizi grasi sunt cunoscuți pentru a menține nivelul de colesterol rău în a verifica și , de asemenea, cunoscut pentru ridicarea nivelului de colesterol bun din organism . Ca urmare , consumul regulat de nuci vă ține departe de boli cardiovasculare , accident vascular cerebral , boli coronariene și alte potențiale pericole legate de inima .

2 . Nuci împotriva bolilor inflamatorii

În afară de protejarea inimii , nucile , cu un conținut de Omega – 3 acizi grasi , au puterea de a aborda boli inflamatorii , cum ar fi astmul , psoriazis , eczeme si artrita reumatoida .

3 . Nuci pentru imunitate

Nucile au , de asemenea, proprietati antioxidante care îmbunătățesc sistemul imunitar și protejează împotriva îmbătrânirii , cancer și tulburări neurologice .

4 . Nuci împotriva afectiunilor pielii

Ele sunt , de asemenea, o sursa bogata de vitamina E , care ajută în a face cu probleme de piele .

5 . Nuci pentru pierderea în greutate

Nucile pot fi un aliment sănătos pentru cei care în urma unui regim de pierdere în greutate , deoarece acestea ajuta la creșterea ratei metabolice .[red_banner_box box_image=”#fff” box_bg_color=”#fff” box_text_color=”#000″ padding_sides=”0″ padding_top_bottom=”0″ content_align=”left” headline=”0″ button=”0″ url=”0″][/red_banner_box]

Lasă un răspuns