5 alimente de evitat dacă suferiți de acnee

Categories Dieta & FitnessPosted on

alimente

Acneea poate zdruncina cu adevărat încrederea în dumneavoastră și poate afecta pielea într-o mare măsură. Știați că făcând pur și simplu unele ajustări în dieta dvs., puteți preveni acneea?

Noi vă oferim o listă de produse alimentare de care ar trebui să stați departe de dacă aveți acnee:

1. Zahăr

Găsit într- o mulțime de bunătăți dulci, poate provoca acnee. Ele conduc la o creștere a insulinei , care, la rândul său, te face mai predispus la a avea porii înfundați.

2. Lactate

Dacă dieta ta este plină de branză, lapte, sau deserturi cremoase , atunci ai mai multe sanse de a avea cosuri . Cu toate acestea , din moment ce calciul este important pentru o piele sănătoasă , puteți obține doza zilnică de calciu de la legume verzi , cum ar fi varză , broccoli și soia .

3. Cafeină

Cafeaua neagră poate declanșa acnee , deoarece poate provoca un dezechilibru hormonal și de stres corpului. Dacă vă luptați acneea , atunci este mai bine să stați departe de cofeină . În schimb , rămâi la ceai de plante cu sau fără cofeină pe bază de plante.

4. Alimente procesate

Atunci când ne luptăm cu acneea, cel mai bine este să rămânem la alimente proaspete , integrale , organice și fără lactate . În cazul în care elementele alimentare au un indice glicemic ridicat, sărat și / sau gluten , aceasta poate afecta hormonii si nivelul zaharului din sange . Ele pot duce la o crestere a insulinei și pot provoca bacteriile cauzatoare de acnee.

5. Fast-food

Dacă alimentația ta este bogată în fast-food , atunci ai mai multe sanse de a avea inflamații în organism . Este aceasta inflamație care poate cauza apariția coșurilor .

Lasă un răspuns