Cum sa faci bani din Instagram in 2023?

Categories DiversePosted on

Deci vrei sa faci bani din Instagram? Buna idee! Unul dintre modurile in care am putut sa ne traim stilul de viata nomad este prin banii pe care ii castigam din Instagram.

Cum sa fii platit pentru postarile pe Instagram?

Sa faci bani pe Instagram nu este foarte usor, dar este intr-adevar posibil. Aici va vom impartasi cum sa faceti bani din Instagram in 5 pasi simpli.

1. Creste-ti numarul de urmaritori pe Instagram

In primul rand, pentru a castiga bani pe Instagram, va trebui sa ai un numar decent de urmaritori.

Am facut primul nostru control de plata pe Instagram la 10.000 de urmaritori.

Inainte de acest punct, marcile sunt dispuse sa va ofere produse gratuite, dar foarte putine sunt dispusi sa va plateasca pentru a-si promova produsele

Cu 50.000 – 60.000 de urmaritori va puteti astepta sa castigati bani decenti pe Instagram.

Cunoastem unii oameni la aproximativ 50.000 – 60.000 de urmaritori care castiga un venit cu norma intreaga din Instagram.

2. Cum sa-ti cresti numarul de urmaritori pe Instagram?

Cum iti cresti urmatorii? Aceasta este o intrebare complicata. Exista multe modalitati de a va creste urmarirea pe Instagram si nu este la fel de usor ca acum 10 ani, datorita algoritmului actualizat al Instagram.

Daca ai trait sub o stanca, Instagram si-a actualizat algoritmul cu cativa ani in urma pentru a insemna ca fotografiile tale nu sunt expuse tuturor adeptilor tai, ci doar catorva selectionati despre care considera ca ar putea fi interesati pe baza angajamentului lor anterior cu ei.

Asta nu inseamna ca este imposibil sa-ti cresti numarul de urmaritori pe Instagram in 2023. Iti poti creste numarul de urmaritori folosind etichetele hash corecte si creand continut frumos.

Una dintre cele mai importante moduri este de a crea fotografii frumoase este prin editari excelente. Veti avea nevoie de presetari pentru aceasta. Daca abia sunteti la inceput, consultati gratuit setarile noastre Instagram pentru a incepe!

O alta modalitate importanta de a atrage urmaritori pe Instagram este sa ai un aspect general frumos al profilului tau.

Asta presupune a avea un profil foarte curat. Va sugeram sa faceti coperti de evidentiere pentru Instagram pentru a oferi profilului dvs. o senzatie foarte ingrijita si ordonata.

Niciun brand nu va fi atras de un profil care arata ca micul dejun al unui caine!

3. Implica-ti urmaritorii prin postari interactive

Nu are rost sa ai 100.000 de urmaritori daca nu sunt implicati in ceea ce faci. Adica nu iti plac si comenteaza fotografiile.

Brandurile pur si simplu nu vor plati pentru adeptii carora nu le pasa de ceea ce faci si nu sunt influentati de opinia ta.

Pune-o astfel, daca nimeni nu este influentat sa cumpere rujul unui brand pe baza imaginii tale – nu merita sa te plateasca.

Bine, deci cum imbunatatiti implicarea?

Cea mai buna modalitate de a-ti imbunatati implicarea este sa tratezi oamenii ca pe niste oameni, sa le arati oamenilor pe care le impartasesti despre ei, raspunzand la comentariile lor si facand efortul de a le aprecia pozele inapoi.

Este consumator de timp, dar oamenii carora le pasa cu adevarat de ceilalti genereaza loialitate in schimb.

4. Cunoaste-ti valoarea

Deci aveti sute de mii de urmaritori pe Instagram care interactioneaza cu continutul dvs., dar nu castigati banii dulci.

Este timpul ca tu, prietenul meu, sa-ti cunosti valoarea.

Nu exista nimic care sa ne agraveze mai mult decat sa profite de influenti.

In zilele dinaintea influentelor, marcile ar trebui sa plateasca multi bani fotografi si publicitate. Si acum se asteapta la asta degeaba? O, la naiba, nu!

Ti-a luat timp si energie sa cresti urmatorii, asa ca ar trebui sa culegi roadele.

5. Obtineti oportunitati

Batalia finala pe care trebuie sa o infrunti pentru a castiga bani pe Instagram este obtinerea de oportunitati.

Primul lucru pe care l-am sugera este sa va asigurati ca aveti un e-mail de contact pe profilul dvs. IG, astfel incat marcile sa stie aici sa va contacteze. Vrei sa faci asta cat mai usor posibil.

Daca exista o marca la care te simti in mod special aliniat, poti oricand sa-l contactezi singur si sa vezi daca sunt interesati sa colaboreze cu tine.

Exista, de asemenea, companii de PR si aplicatii de influenta pe care le puteti folosi pentru a cauta oportunitati.

Celalalt lucru pe care l-am sugera este sa facem retea cu alti influenceri. Tu ai oportunitati, ei au oportunitati... imi dai atmosfera? Este intotdeauna mai usor sa lucrezi in echipa decat sa incerci sa iei lumea singur!

Odata ce cresteti numarul de urmaritori, exista atat de multe moduri in care puteti face bani.