Miley Cyrus – Can’t Be Tamed – videoclip nou

Categories MuzicaPosted on

Miley Cyrus – Can’t Be Tamed – videoclip nou


Actrita si cantareata Miley Ray Cyrus s-a nascut in noiembrie 1992 in Statele Unite ale Americii. Ea s-a facut cunoscuta publicului pentru rolul din serialul Hannah Montana, care a avut un real succes inca de la lansare, astfel ca, in 2006 Miley a scos un CD cu 8 melodii din serial.

In iulie 2007 indragita Miley a lansat primul sau album solo intitulat “Meet Miley Cyrus”, care include hitul “See You Again”, iar in iulie 2008 a lansat cel de-al doilea album numit “Breakout”. In 2008 a sustinut un turneu mondial numit Best of Both Worlds si a aparut in topul revistei “Time” ca fiind una dintre “cele mai influente 100 de persoane din lume”, iar in 2009 revista Forbes a clasat-o pe locul 29 datorita incasarilor sale in milioane de dolari de pe urma albumelor.

Pentru 2010 Miley Cyrus are o noua melodie “Can’t Be Tamed”, care face parte de pe albumul cu acelasi nume si reprezinta o evolutie artistica a indragitei adolescente. Melodia, lansata acum cateva zile in America, are un videoclip indraznet pentru varsta tinerei Miley, dupa cum spun unii critici, dar este deja indragita de fanii tinerei artiste. Regia si muzica din videoclip au fost realizate sub indrumarea atenta a lui Robert Hales si nu are multe lucruri in comun cu perioada colaborarii lui Miley cu Disney Channel.

In luna iulie a acestui an Miley Cyrus va sustine un concert in cadrul “Good Morning America” din Central Park de pe Rumsey Playfield, clasandu-se pe aceeasi treapta cu artisti precum: Alicia Keys, Jonas Brothers, Rihanna, Black Eyed Peas, Demi Lovato sau Sugarland. In cadrul concertului va fi promovata si noua melodie Can’t Be Tamed (Nu pot fi domesticita).

Iata cateva versuri din melodie:

“For those who don’t know me

I can get a bit crazy

Have to get my way

24 hours a day

Cuz I’m hot like that

Every guy everywhere

Just give me mad attention

Like I’m under inspection

I always get til 10

Cause I’m built like that.”

Iata videoclipul melodiei Can’t Be Tamed:

Lasă un răspuns