Sfaturi pentru a face sex de calitate

Categories Sex & RelatiiPosted on

Sfaturi pentru a face sex de calitate


O viata sexuala buna si sanatoasa necesita efort si timp, dar sa faci sex de calitate nu inseamna neaparat sa petreci ore in sir facand sex.

Iata cateva sfaturi pentru a nu avea o viata sexuala plictisitoare si a face sex cu placere de fiecare data:

  • Masaj si atingeri senzuale – oferiti-va reciproc cateva minute de masaj senzual si relaxati-va inainte de actul sexual propriu-zis. Atingerile trebuie sa fie rapide, dar fine, astfel incat partenerul sa nu adoarma. Nu uita de maini si picioare si nu sari direct la punctele fierbinti! Efectele vor fi recunoscute imediat: energizarea corpului si un orgasm intens.
  • Legati la ochi – cand o persoana este legata la ochi, celelalte simturi sunt mai intense, astfe ca partenerul va raspunde cu mai multa placere stimulilor senzoriali precum: atingeri fine, saruturi umede, o pana sau diverse obiecte. Faptul ca nu te vede si nu stie ce urmeaza sa faci ii va mai atentie, iar terminatiile nervoase vor fi stimulate la maxim, ducand apoi la rezultatele mult dorite.
  • Joc pe dezbracate – incingeti-va jucand poker sau orice joc de carti. Stabiliti ca regula principala ca cel care pierde jocul sa piarda si un obiect vestimentar sau sa danseze senzual. Atmosfera va fi destinsa, dar foarte antrenanta, totul ducand la rezultate pacute pentru amandoi.
  • Imbracati in altcineva – inceteaza sa fii tu insati imbracandu-te in altcineva, interpretand un rol sau chiar purtand hainele partenerului in gluma. Este o metoda sexy si amuzanta de a face sex interpretand un personaj. Veti avea parte de senzatii noi si veti fi plini de energie pozitiva.
  • Un loc nou – exista milioane de locuri potrivite pentru a face sex in afara dormitorului, fie ca sunt locuri publice sau o alta camera din casa. Incercand locatii noi veti fi amandoi excitati.
  • Vorbe si soapte – cand cineva ne pronunta numele soptit sau isi exprima emotiile in mod senzual, sangele incepe sa circule cu repeziciune, stimuland diverse regiuni ale corpului.
  • Instructiuni – discutati deschis despre fanteziile si dorintele voastre, iar daca este nevoie aratati-i cum va place sa faceti sex. Oferiti, dar si luati instructiuni unul de la celalalt, imbunatatindu-va relatia sexuala pe zi ce trece.
  • O pozitie noua – din timp in timp este recomandat sa incercati pozitii noi, pentru a descoperi senzatii noi. Puneti-va imaginatia la treaba si descoperiti care sunt pozitiile cele mai fierbinti.

Lasă un răspuns