Concert Smiley in Sun Plaza pe 1 Aprilie Nu e pacaleala!

Categories MuzicaPosted on

Concert Smiley in Sun Plaza pe 1 Aprilie

Nu e pacaleala!


Zambaretul Smiley a debutat in 2001 ca membru al trupei Simplu, pe cand avea doar 18 ani. De-a lungul timpului a avut succes la public, iar in 2007 a lansat primul single solo “In lipsa mea”. Piesele sale sunt compuse chiar de el sau in colaborare cu Don Baxter, Randi si Marius Moga.

Printre hiturile trupei Simplu, in care Smiley s-a remarcat, sunt: “Oare stii?”, “Oficial imi merge bine” si “Mr. Originality”.

Azi, de 1 Aprilie, ni s-a pregatit o mare surpriza din partea lui Smiley. Indragitul solist va concerta la mall-ul Sun Plaza din Piata Sudului, chiar azi, incepand cu ora 20.00.

Intrarea este libera si concertul se anunta electrizant.

Printre hiturile din concert vor fi: “Plec pe Marte”, “Preocupat cu gura ta”, “In lipsa mea”, “Am bani de dat” si “Designed to love you”.

“Plec pe marte” este noul album al lui Smiley si va fi lansat saptamana aceasta. Piesa a fost in premiera la cateva emisiuni, iar publicul se pare ca o fredoneaza deja. Pentru realizarea acestui nou hit, Smiley a colaborat cu Cheloo de la Parazitii. Videoclipul piesei a fost regizat de Iulian Moga si il puteti viziona aici:

Lasă un răspuns