Infuziile cu ceai, un remediu impotriva sinuzitei?

Categories Dieta & FitnessPosted on

Ceaiul de plante este un remediu de obicei sugerat acasa naturale hiapentru boli cum ar fi congestia sinusurilor si gatul inflamat. Acest tip de remediu poate ameliora simptomele asociate cu congestia sinusurilor, dar există dovezi minime care sugerează că poate vindeca de fapt, cauza principala de disconfort.

Consultati un profesionist de asistență medicală înainte de a utiliza orice cale de atac pe bază de plante. Unele plante folosite in ceaiuri pot interacționa cu alte medicamente sau suplimente.

Consumul unui ceai din plante poate îmbunătăți de fapt, congestia sinusurilor într-un număr de moduri. Apa folosita pentru a face ceai emite abur, care poate fi inhalat pentru a reduce congestia nazală, afirmă Universitatea din Maryland Medical Center. Sorbind ceaiul determină individul să inhaleze vaporii emanati de plante, care pot calma pasajele nazale iritate. Băutul fluidelor calde poate mbunătăți drenajul nazal, de asemenea.

Adăugarea anumitor ingrediente in ceaiul de plante poate face mai placut consumul si poate imbunatati eficacitatea ceaiului în tratarea simptomelor asociate cu congestia sinusurilor. Mierea este un antitusiv natural, conform MayoClinic.com, și poate fi adăugata la ceaiuri de plante pentru a le îndulci.

Multe dintre plantele utilizate în mod obișnuit în ceaiuri pot fi plasate în alte amestecuri de a crea un alt tip de remediu. De exemplu, frunze de eucalipt pot fi fierte pentru a emite vapori în aer pentru a produce același efect calmant ca ceaiul de eucalipt. Unele uleiuri esențiale, printre care menta sau eucalipt, poate fi plasate într-un duș de funcționare pentru a produce vapori calmanti. Unele plante nu pot fi consumate, în timp ce altele necesită respectarea strictă a procedurilor de pregătire sau de dimensiuni.

Lasă un răspuns