Ce tipuri de ceaiuri sunt bune pentru a lupta cu sinuzita

Categories Dieta & FitnessPosted on

Sinuzita – o infectie a cavitatilor umplute cu aer, în spatele ochilor, nas teasi obraji – afecteaza aproximativ 30 de milioane de oameni in fiecare an in conformitate cu Universitatea din Maryland Medical Center. O infectie a sinusurilor poate fi teribil de dureroasa, cu presiune în spatele ochilor, congestie nazală, secreții nazale și pierderea mirosului.

Ceaiurile de plante sunt o modalitate eficientă și naturale pentru ameliorarea simptomelor de infectie a sinusurilor.

Ierburi antimicrobiene pot fi luate pe plan intern ca un ceai sau chiar folosite ca o clătire nazală diluata pentru a ucide infecția. Usturoiul este una dintre cele mai puternice plante antiseptice și este eficient în susținerea sistemului imunitar și uciderea patogenilor infecțioși daca este luat ca un ceai. Alte plante antimicrobiene utile pentru infecții ale sinusurilor includ ghimbir, cimbru, salvie si flori de soc. Jim MacDonald, specialist in plante, recomandă, de asemenea, utilizarea de isop, si yerba mansa proprietățile lor decongestionante și antimicrobiene.

Echinacea este cea mai comună planta imunostimulator. Radacina de Echinacea angustifolia este considerata cel mai puternic medicament pentru infectie – comparativ cu frunza. Un alt ceai de plante, care stimuleaza sistemul imunitar, care poate susține recuperarea dupa o infectie a sinusurilor este facut din soc.

Aburi pe bază de plante sunt un alt mod de a valorifica vindecarea. O infunzie din ceai de oregano sălbatic, eucalipt sau yerba santa este, de asemenea, benefica pentru lupta cu sinusurile infectate.

Lasă un răspuns