Alimente care favorizează apariția coșurilor

Categories Dieta & FitnessPosted on

Știm cu toții că ești ceea ce mănânci și cel mai mare organ al corpului, acneepielea ta, nu este o excepție. În timp ce multora le place sa creada ca acneea este doar o parte din pubertate, acest lucru este gresit. Conform unui studiu publicat in Journal of the American Academy of Dermatology, eruptiile afecteaza aproape 55 la suta dintre femei si 40 la suta din barbatii de peste 25 de ani.

Multe cercetaru au fost facute asupra a ceea ce cauzeaza exact acneea dar rezultatele sunt oarecum neclare. Consensul pare a fi că nu există alimente comune care au același efect pe fiecare persoană. De exemplu, ciocolata poate provoca eruptii la o singură persoană, dar branza poate declanșa acnee la alta. În timp ce fiecare persoană răspunde diferit la anumite tipuri de alimente, există anumite alimente care sunt cunoscute pentru a declanșa o reacție.

Există numeroase alimente care provoacă acnee si care au un impact asupra aspectul pielii noastre , deoarece multe dintre ele contin toxine și uleiuri care sunt excretate din corpurile noastre , și una dintre cele mai comune metode este prin porii de pe pielea noastra.

Alimentele care sunt bogate in zahar au tendinta de a provoca acnee , deoarece acestea contribuie la reducerea de apărarie naturala a corpului impotriva infectiilor bacteriene , care sunt responsabile pentru acnee în multe cazuri . Alimentele cu cantități mari de zahăr sunt gogosi , suc , ciocolata, bomboane , fursecuri, etc. favorizeaza aparitia acneei. Prin eliminarea acestor alimente din dieta ta și înlocuirea lor cu alte alimente , puteți reduce de fapt, acneea și  îmbunătăți starea pielii.

Alte alimente care provoaca acnee includ orez , paste și pâine, deoarece alimentele bogate in carbohidrati care sunt transformati in glucoza , un zahar simplu . În cazul în care corpul tau are exces de glucoza , probleme de sanatate cum ar fi diabetul si acneea pot apărea .

Lasă un răspuns