Ce alimente sunt dăunătoare pentru pielea noastră?

Categories DiversePosted on

Când vine vorba de piele, ceea ce ai mancat este la fel de important ca saorice crema sau ser care se aplică la suprafață. În timp ce anumite substanțe nutritive și alimente pot da stralucire, altele pot avea efectul opus, provocând cosuri, cearcane, si chiar imbatranire prematura.

Ai consumat cele 8 pahare de apa pe zi . Minunat . Cu toate acestea , organele tale au tendința de a absorbi cea mai mare din apa pe care o bei. In acest caz, stai departe de alimentele care deshidratează cum ar fi, cofeina , alcool , alimente sarate , mezeluri , si alimente bogate in sodiu , cum ar fi produsele alimentare congelate și produse conservate . Pentru un plus de hidratare , hidratare adăuga alimente in dieta ta, cum ar fi castravete , pepene verde si salata verde .

În cazul în care un produs alimentar este un element glicemic ridicat , acest lucru înseamnă pur și simplu se produce zahăr in sânge. Alimentele glicemice ridicate includ pâine albă , paste , chipsuri , bomboane , și orez alb . Studiile au descoperit ca o dieta glicemica scăzuta poate reduce acneea cu până la 50 % .

Veți găsi, de grasimi procesate in margarina și , desigur , ceva care a fost prajit in ulei . S-a demonstrat ca grasimile procesate pot încetini circulația sângelui , care poate provoca înfundarea poriilor, acnee , bacterii.

Mulți oameni au alergii alimentare ușoare și nici măcar nu realizeaza. Vinovați comuni comuni includ lactate , nuci și gluten . Reacția alergică poate apărea în pielea ta, erupții cutanate , eczeme si eruptii pigmentare.

Unele studii au aratat ca reducerea de carne roșie și produse lactate poate duce la îmbunătățirea pielii . Cu toate acestea , deoarece aceste elemente oferă, de asemenea substante nutritive esentiale , cum ar fi fier , calciu si proteine ​​, asigurați-vă că le veti obține cele din alte alimente , cum ar fi fasole , produse din soia si legume cu frunze verzi .

Lasă un răspuns