Horoscop Mai 2010 (I)

Categories DiversePosted on

Horoscop Mai 2010 (I)


Berbec – vei avea parte de provocari pe plan profesional si va trebui sa inveti sa-ti administrezi bugetul. Pe plan sentimental vei avea parte de cateva situatii tensionate, dar vor trece pana spre sfarsitul lunii. Cu sanatatea vei sta bine, dar va trebui sa te relaxezi mai mult, sa renunti la toxine (fumat, alcool) si sa ai un regim alimentar echilibrat.

Taur – vei avea parte de o viata profesionala stabila si vei face fata provocarilor financiare, dar ai grija la cheltuielile inutile. In dragoste vei face planuri noi, care vor deveni realitate, vei avea energie sexuala, dar iti vei dori si tandrete si intelegere. Legat de sanatate poti avea probleme cu tensiunea, pancreasul sau diabetul.

Gemeni – este posibil sa schimbi locul de munca sau sa te reorientezi profesional, situatia financiara redresandu-se in ultimul moment. Familia va avea prioritate in viata ta sentimentala, iar sanatatea va avea de suferit din cauza oboselii sau slabirii imunitare.

Rac – te vei plictisi la actualul job, de aceea vei avea cateva interviuri, vei negocia contracte, vei lua anumite decizii si vei avea parte de unele calatorii in scop profesional. In dragoste vei avea parte de momente frumoase si vei flirta, dar nu vei avea parte de iubiri infocate. Problemele de sanatate vor fi legate de digestie, colite sau hidratarea organismului.

Leu – nu vei avea probeme financiare, din contra, banii si succesul vor fi de partea ta. Vei fi tentata sa pleci in tari straine si asta va juca un ro important in cariera ta. In dragoste vei avea pate de unele schimbari si posibile relatii adulterine, dar tot langa familie vei sta. Relaxeaza-te mai mult pentru a nu avea probleme cardiace sau de sanatate, in general.

Fecioara – Munca ta va fi apreciata, dar va trebui sa cheltui mai putin, pentru ca situatia financiara se va imbunatati la sfarsitul lunii mai. In dragoste vei avea mici nemultumiri si o relatie monotona, dar pt aparea si schimbari neasteptate. Este posibil sa ai probleme digestive datorita programului tau dezordonat.

Lasă un răspuns