Horoscop Mai 2010 (II)

Categories DiversePosted on

Horoscop Mai 2010 (II)


Balanta – vei investi in educatia ta si in relatiile cu colegii, vei finaliza anumite proiecte, dar nu te pierde in lucruri marunte. Banii vor veni in mod progresiv din activitati artistice, editoriale sau bursiere, dar ai grija sa-ti platesti datoriile. In dragoste vei avea parte de schimbari, rupture, discutii, dileme. Cu sanatatea vei sta foarte bine, dar ai grija la oboseala si stres.

Scorpion – pe plan profesional trebuie sa dai dovada de rabdare si putere, situatia financiara se va imbunatati in a doua jumatate a lunii. In dragoste vei fii mai rigida, dar daca esti provocata, iti vei arata latura senzuala. Sunt posibile probleme cu rinichii, colonul, digestia sau probleme ginecologice.

Sagetator – de tine va depinde cum evoluezi profesional, iar financiar vei avea parte de provocari si castiguri imediate sip e termen lung. Pe plan sentimental este posibil sa treci peste anumite probleme precum timiditatea, dar este posibil si sa suferi din dragoste. Nu manca exagerat, pentru ca ficatul tau va avea de suferit.

Capricon – te vei confrunta cu o criza de identitate profesionala, pentru ca ai impresia ca nu ti se recunosc meritele sau ca nu muncesti suficient, dar nu lasa neincrederea sa te doboare, ci cauta noi cai de a face bani. In dragoste va trebui sa lasi timiditatea de-o pate, iar legat de sanatate va trebui sa faci mai muta miscare pentru a te feri de artroza si alte complicatii.

Varsator – vei cauta stabilitatea profesionala, chiar daca va fi nevoie sa mergi de la un loc de munca la altul, iar banii vor avea un circuit rapid la tine. In dragoste vei stabili noi teluri si iti vei lua viata in propriile maini. Legat de sanatate sunt posibile probleme nervoase si circulatorii, care pot duce la varice, artrite, circulatie periferica proasta sau tulburari nervoase.

Pesti – pe plan profesional vei avea un program incarcat, dar munca ta va fi apreciata si vei avea succes in afaceri si pe plan financiar. In dragoste vei avea moment placute in familie, dar daca ai tendinta de a umili partenerul vei ava parte de relatii scurte. Trebuie sa petreci mai mult timp in aer liber, sa te relaxezi, sa consumi lichide multe sis a ai un regim alimentar corespunzator.

Lasă un răspuns