Alegerea unui costum de baie potrivit unui corp tip mar

Categories DiversePosted on

Corpurile femeilor sunt foarte diferite. De aceea, si alegerea unui costum de baie este destul de complicate. Ei bine, pentru a simplifica lucrurile, este foarte important sa stii exact ce tip de corp ai. Astfel, vei stii exact ce model de costum de baie este potrivit pentru tine si care iti va avantaja cel mai mult silueta.

Ce este un corp în formă de măr?

Daca vrei sa cumperi un costum de baie modern si perfect pentru silueta ta de tip mar, atunci intra aici sa vezi colectia. Femeile cu corp în formă de măr tind să fie voluptoase: mai largi în bust și talie, cu șolduri înguste. Și la fel ca merele adevărate, există multe varietăți de tipuri de corp de mere, dar o formă clasică a corpului in forma de mar are de obicei următoarele caracteristici:

·       Piept larg și / sau spate

·       Bust mediu spre mar

·       Talie lată cu tendința de a pune greutate pe burtă

·       Șolduri înguste, fundul mic și picioarele subțiri

·       Bustul, talia și șoldurile au marimi similare

Cum să alegi un bikini pentru un corp în formă de măr?

Detaliul cel mai important pentru alegerea costumelor de baie potrivite pentru orice formă de corp este echilibrarea proporțiilor și atragerea atenției asupra celor mai puternice caracteristici ale tale. În cazul unui corp de tip mar, vă propuneți să vă concentrați atenția asupra sânilor și a picioarelor subțiri

·       Adăugați accent curbei șoldurilor

·       Căutați costume de baie atrăgătoare pentru a atrage atenția de la burta sau talie

·       Un top tankini asociat cu o pereche de bikini cu talie înaltă va tonifia și aplatiza o burtă rotundă

Cele mai bune tipuri de costume de baie pentru femei cu corp in forma de mar

Costum de baie dintr-o bucată

Un costum dintr-o singură bucată poate ajuta într-adevăr să adauge definiție unei talii mari și să acopere burta. Căutați modele cu forme și detalii atrăgătoare în jurul șoldurilor și decolteului, cu culori mai închise la mijloc pentru a minimiza talia. De asemenea, nu vă fie teamă să încercați volane în jurul taliei: deși adaugă volum, volanele pot fi grozave pentru a ascunde micile imperfectiuni.

Sutiene perfecte pentru femeile cu corp tip mar

Chiar dacă probabil aveți sani mari, este bine să alegeți modele îndrăznețe care atrag privirea spre bust și decolteu. Dacă aveți umeri largi, evitați sutienele fără bretele sau cele cu curele tip spaghete

Bikini excelenti pentru doamnele cu corp in forma de mar

Pentru aceasta forma de corp, ve propuneți să adăugați curbe la șoldurile înguste și să vă formați talia largă. Bikini retro cu talie înaltă este o modalitate excelentă de a adăuga definire, în timp ce aplatizați o burtă mare. Dacă aveți o burtă plană, un bikini subțire, orizontal, cu talie laterală, va sublinia curba șoldurilor și a fundului și va atrage privirea spre picioarele subțiri.

Tipuri de bikini de evitat atunci când ai forma unui corp de măr

Vrei să-ți subliniezi picioarele și curbele feminine, nu să le ascunzi, așa că evită micsorarea șoldului si scurtarea picioarelor, mai ales dacă ai burtă mare. Cele mai proaste costume de baie pentru formele de măr sunt cele care atrag atenția asupra taliei, cum ar fi costumele de baie dintr-o singură bucată, cu culori sau modele mult prea stridente.