Conditii de angajare intr-un studio de videochat

Categories DiversePosted on

„Ce-mi trebuie pentru a lucra intr-un studio de videochat?” Este, evident, cea mai des intalnita intrebare legata de jobul de model online. Probabil ca ti-ai pus adesea intrebari si te-ai ingrijorat ca este posibil sa nu fii potrivita in acest domeniu.

Lucrurile nu sunt foarte complicate, iar o informare corecta te poate ajuta sa eviti o experienta neplacuta in cadrul studiourilor de videochat care nu ofera conditiile corespunzatoare de lucru modelelor sale si care nu se afla in legalitate.

Pentru ca, din pacate, tot mai multe agentii, atrase de castigurile din domeniu, fac tot posibilul sa evite rigorile legii. Asadar, trebuie sa stii ca pentru videochat exista un cadru legal in Romania, iar pentru a nu cadea in plasa escrocheriei, ai la dispozitie cateva criterii dupa care este indicat sa te ghidezi in alegerea unui studio videochat legal, preocupat inclusiv de interesele tale.

Varsta minima de 18 ani. In caz contrar, refuza din start orice oferta! Daca pentru studioul de videochat varsta nu este importanta, atunci cu siguranta ca legea nu este respectata nici in alte privinte. Fiind vorba de servicii dedicate exclusiv adultilor, orice agentie care angajeaza minore incalca legea si, totodata, nu isi respecta modelele.

Cunostinte minime de limba engleza. Engleza este o cerinta necesara, avand in cedere faptul ca jobul tau presupune sa conversezi, zilnic, cu membrii din diferite locuri ale lumii, dar nu si din Romania. Cu toate acestea, daca nu stapanesti bine limba engleza, studiourile profesioniste ofera traineri si cursuri de perfectionare pentru limbi straine, astfel incat sa stii sa initiezi o conversatie si sa o faci sa fie cat mai interesanta.

Cunostinte minime de utilizare a PC-ului. Tehnologia si videochat-ul merg mana in mana, astfel ca trebuie sa ai cunostinte minime de operare PC. Daca tehnologia nu este punctul tau forte nu trebuie sa te ingrijorezi, pentru ca majoritatea studiourilor ofera cursuri rapide de operare PC, atat timp cat esti dispusa sa inveti.

Seriozitate si dorinta de a excela pe plan financiar. Contrar celor mai multe pareri, videochat-ul este un domeniu care cere maxima seriozitate. Atat din partea modelelului angajat, cat si din partea studioului. Implicarea si sociabilitatea iti pot aduce performante si castiguri materiale insemnate, intr-un timp foarte scurt. Dorinta de a excela in cariera este una dintre cele mai importante conditii de angajare in videochat, iar atunci cand iei in serios ceea ce faci, independenta financiara e ca si asigurata.

Aspect fizic placut si ingrijit. Un aspect fizic ingrijit si increderea in tine sunt suficiente pentru a te angaja si avea succes ca model videochat. Studiourile profesioniste nu te vor refuza daca nu ai dimensiuni de modele. Aspectul fizic intra in atributia lor: de la make-up inainte de fiecare tura, outfit-uri avantajoase pentru orice silueta, pana la schimbari de look potrivite fiecarei personalitati in parte.

Indeplinesti toate aceste conditii de angajare? Esti apta sa lucrezi in orice studio de videochat. Dolls Studio este unul din studiourile care pune foarte mare pret pe toate aceste criterii, deoarece, in urma angajarii tale, puteti evolua impreuna si avea o colaborare de lunga durata, plina de beneficii.

Lasă un răspuns