Cele mai bune jocuri video pentru fete

Categories DiversePosted on

Trecand la populatia mai tanara, cand oamenii se gandesc la jocuri pentru fete tinere, cel mai mult la care se pot gandi este Barbie. Ei bine, permiteti-ne sa va prezentam unele dintre cele mai bune jocuri din domeniu pentru fete tinere. Sa incepem.

Cand vine vorba de jocuri, toata lumea presupune doar ca fetele nu sunt interesate de asta. Desi este adevarat ca populatia feminina nu domina lumea jocurilor de noroc, este nedrept sa le ignoram complet interesul fata de aceasta chestiune. Conform rezultatelor diferitelor sondaje, femeile nu manifesta interes pentru jocurile bazate pe sport, dar raporteaza un numar mult mai mare in jocurile care sunt fie de aventura, fie de strategie, fie de fantezie. In aceasta lista de pe site-ul Kidszone gasesti o selectie cu cele mai populare jocuri pentru fete.

1- Lara Croft: Tomb Raider

Lara Croft este o icoana. Desigur, cand cineva se gandeste la Lara Croft, tot ceea ce isi poate imagina este Angelina Jolie. Nu se poate nega faptul ca i-a oferit Larei Croft sporul de popularitate pe care il merita pe buna dreptate. Acest joc si-a pus cu adevarat amprenta in industrie, deoarece a oferit lumii exact ceea ce ii lipsea: o protagonista feminina puternica si nenorocita.

Minunatul joc centrat pe eroul feminin implica utilizarea strategiei, este plin de aventura si actiune si este super distractiv. Jocul permite utilizatorilor sa interactioneze cu un erou feminin complet, care adaposteste un set puternic de abilitati si o personalitate fantastica. Daca crezi ca este un joc doar pentru fete, te inseli pentru ca Lara Croft este ideala atat pentru fete, cat si pentru baieti. Acesta a ridicat stacheta pentru alte jocuri de pe piata.

2- Legenda lui Zelda

Legenda lui Zelda, contrar credintei populare, nu este despre un personaj pe nume Zelda. Zelda este, de fapt, echivalentul modern al lui Frankenstein. Ea apare in joc doar pentru scurt timp, iar rolul ei este oarecum comparabil cu cel al unei domnisoare in dificultate, ceea ce, sincer, nu este foarte impresionant.

Cu toate acestea, versiunile recente Zelda, cum ar fi Breath of the Wild, introduc optiuni mai creative, cum ar fi sa permita jucatorilor sa joace rolul Zeldei, facand acest joc emblematic cu atat mai interesant si distractiv.

3- Super Printesa Peach

Una dintre cele mai mari probleme cu industria jocurilor de noroc este ca nu reusesc sa creeze personaje feminine puternice si convingatoare cu care fetele tinere sa se poata identifica si din care sa caute inspiratie. Universul Mario se concentreaza in general pe personajul titular, Mario si pe fratele sau Luigi. Exista foarte putine personaje feminine care pot fi jucate in joc.

4- Portal

Portal este cu usurinta unul dintre cele mai bune jocuri video din toate timpurile. Jocurile de fantezie, aventura si actiune formeaza cea mai mare parte a jocurilor video populare. Portalul reprezinta un gen de care majoritatea oamenilor tind sa se fereasca de: strategie. Jocurile centrate pe strategie, cum ar fi Portal, fac spectacolul cu atat mai captivant si mai captivant.

5- Assassin's Creed 

Assassin's Creed este foarte popular printre fete, spre deosebire de ceea ce majoritatea oamenilor ar putea percepe ca este. Este unul dintre primele jocuri Assassin's Creed care are de fapt optiunea de a juca cu un personaj feminin. Premisa jocului este plasata in secolul al XIX-lea la Londra si va permite sa jucati rolul asasinilor gemeni Evie si Jacob Frye.

6- Street Fighter

Street Fighter este un clasic – toata lumea il iubeste. Cu mai multe optiuni de jucator de sex feminin, Street Fighter demonstreaza ca femeile sunt perfect capabile sa sparga o nuca. Unele personaje emblematice din Street Fighter includ Chun-Li, primul personaj feminin care poate fi jucat dintr-un joc de lupte si Cammy.

7- Resident Evil

Franciza Resident Evil este extrem de populara din mai multe motive. Jocul are multe personaje feminine din care sa aleaga si cu care sa te joci si sa le apreciezi cu adevarat. Resident Evil este bine cunoscut pentru intrigile sale captivante, sarcinile complexe si grafica excelenta.

8- Final Fantasy

Franciza Final Fantasy este un joc excelent pentru fete tinere, in primul rand datorita personajelor sale principale feminine exceptionale. Final Fantasy renunta la naratiunea conform careia femeile trebuie sa aiba o trasatura singulara pe care sa isi bazeze intreaga personalitate. Mai mult, renunta la stereotipurile vechi, cum ar fi cele de a prezenta femeile cu tendinte masculine.

9- Marginea oglinzii

Mirror's Edge este jocul potrivit pentru tine daca esti pasionat de realitati alternative distopice, minimalism si aventura. Mirror's Edge este un joc de top din mai multe motive. Cu toate acestea, unul dintre cele mai proeminente motive este protagonistul dragut al jocului, Faith Connors. In Mirror's Edge, ai sansa de a juca rolul lui Faith Connors intr-un viitor distopic.

10- Harvest Moon: Lumina Sperantei

Daca iti plac fanteziile epice si aventurile, atunci Harvest Moon: Light of Hope are numele tau scris peste tot. Acest joc este unul creativ. Nu sunt implicate sarcini cronometrate sau secvente pline de actiune – doar un joc simplu si pur. Acest joc relaxat si relaxat va permite sa va bucurati pe deplin de jocuri asa cum sunt ele - o evadare din realitate.

11- Cuirasate

Daca iti plac navele si jocurile de strategie, atunci Battleships este jocul perfect pentru tine. Disponibil pe Unlimited Gamez Mo, Battleships ofera jocului clasic de tactica si sansa, o intorsatura distractiva si moderna. Jocul va permite sa jucati cu diverse stiluri de joc si cu un adversar realist pe computer.

12- The Sims

Numeste o persoana care nu-i iubeste pe Sims. Acest joc de simulare se refera la crearea propriei tale lumi, de la personajele tale la casele tale si tot ce se afla intre ele. Jocul The Sims ofera copiilor de toate varstele oportunitatea de a deveni creativi si de a-si pune gandurile in design.

Simplu, dar de impact, Sims ofera crearii unei realitati alternative un sens cu totul nou. Distractiv, constructiv si creativ, Sims este un joc care nu dezamageste niciodata.