Cristalele pe care ar trebui sa le aveti intotdeauna in spatiul dvs. de lucru

Categories DiversePosted on

Cristalele si-au facut treptat drum in constiinta noastra principala si au o vibratie colectiva palpabila. Afinitatea noastra cu pietrele care au servit drept instrumente si talismane de milenii este in crestere pentru a include beneficii terapeutice care nu se refera doar la ajutorul vizual al unei pietre stralucitoare. Cu peste 4.000 de soiuri, exista cu adevarat un mineral pentru fiecare nevoie. Fara a le impinge spiritualitatea, aceste cristale fac parte din noua noastra norma zilnica, atat pe plan stilistic cat si spiritual.

Frumusetea este o stare de spirit, nu o stare a corpului. Nu este vorba de a avea o fata draguta; este despre a avea o minte draguta, o inima draguta si un suflet dragut. Frumusetea incepe in momentul in care decizi sa fii tu insuti. Cand crezi cu adevarat ca esti frumoasa, nu ai nevoie sa-i convingi pe cei din jurul tau – ei pot sa simta si sa vada. Sufletul tau lumineaza, emanand incredere si radiind iubire.

Poti avea cele mai bune intentii ca frumusetea ta sa straluceasca din interior, dar uneori exista factori externi care iti pot afecta negativ frumusetea interioara, mai ales in mediul de lucru. Fie ca este vorba de o confruntare cu un coleg de serviciu sau de un e-mail aprins de la un client, termenele limita, stresul si atitudinile negative va pot afecta cu siguranta ziua. Conectarea cu cristalele tale preferate iti ridica moralul si te ajuta sa te simti din nou mai mult ca tine. Pastrati aceste cinci cristale pe biroul dvs. pentru a radia frumusetea din interior spre exterior, toata ziua!

Cuart

Cristalele pe care ar trebui sa le aveti intotdeauna in spatiul dvs. de lucru

Cristalul de cuart iti aminteste sa spui lucruri frumoase tie si altora. A avea un punct de cristal de cuart pe birou pe tot parcursul zilei te ajuta sa fii clar cu privire la cuvintele pe care le folosesti. Serveste ca un memento constant pentru a fi constient de tipul de energie pe care il oferi lumii. Cand esti clar, concentrat si constient, atunci acea energie vibreaza in tine si atrage asemenea energie. Oamenii frumosi din interior si din exterior ii fac intotdeauna pe ceilalti sa se simta mai bine, lasandu-i cu o stare de spirit ridicata.

Malachit

Cristalele pe care ar trebui sa le aveti intotdeauna in spatiul dvs. de lucru

Malachitul este o piatra a transformarii. Energia sa ajunge direct la inima, cerand sa va confruntati si sa simtiti probleme nerezolvate. Te obliga sa te ocupi de orice te deranjeaza, astfel incat orice energie blocata sau stagnanta sa poata fi eliberata, permitandu-ti sa mergi inainte si sa eliberezi trecutul.

Malachitul este un minunat aliat de cristal pentru momentele in care apare frustrarea la locul de munca, fie ca este vorba despre o anumita misiune sau coleg de munca. Frustrarea intensa si problemele nerezolvate iti tin energia blocata, ceea ce iti tulbura aura si iti afecteaza frumusetea. Frustrarea, emotiile si dezamagirea ta apar adesea in pielea ta si in ochi, facandu-le sa-si piarda stralucirea. Cheia frumusetii este sa fii sincer cu tine insuti, astfel incat sa poti fi o zeita cu vibratii ridicate. Inchideti ochii, tineti cate o bucata de malachit in fiecare dintre maini si respirati adanc de trei ori atunci cand va simtiti frustrati si furiosi sa faceti fata problemei.

Cuart trandafir

Cristalele pe care ar trebui sa le aveti intotdeauna in spatiul dvs. de lucru

Rose Quartz este piatra suprema a iubirii si frumusetii. Energia sa roz, bazata pe inima, se ocupa de toate aspectele inimii, de la iubirea de sine, pana la sfasierea inimii, iertare si atragerea unei noi iubiri. Dragostea este cea mai adevarata, cea mai inalta vibratie de pe Pamant, iar acest cristal te ajuta sa iubesti ceea ce faci, sa te iubesti pe tine insuti si sa pui dragoste in munca ta.

Dupa un apel de confruntare, un e-mail mai putin decat placut sau cand nu te simti ca cel mai frumos sine, ridica-ti aura cu energia cuartului roz cu acest spray simplu de cristal. Combinati sase bucati mici de cuart trandafir si sase picaturi de ulei de trandafiri cu apa de trandafiri intr-o sticla mica de pulverizare de sticla. Cand ai de-a face cu intarzieri, esecuri sau temperamente scurte, o pulverizare rapida pe fata si in jurul corpului tau iti aminteste sa mergi pe drumul cel mare si sa-ti mentii frumusetea interioara. Simtiti energia iubirii in jurul vostru!

Acvamarin

Cristalele pe care ar trebui sa le aveti intotdeauna in spatiul dvs. de lucru

Traditia antica prezinta acvamarinul ca pe o piatra care restabileste tineretea si frumusetea. Se spune ca este comoara sirenelor, este strans legata de energia calmatoare si linistitoare a oceanului. Cand te simti relaxat si vibrezi intr-o sanatate radianta, celulele din corpul tau vibreaza la potentialul lor maxim.

Acvamarinul are o legatura speciala cu apa, vibrand cu energia fluiditatii. Pastrarea acestuia aproape de tine in timpul zilei de lucru ajuta la mentinerea corpului tau energetic revitalizat. Pune cateva bucati de acvamarin in paharul tau cu apa si intinereste-te din interior spre exterior. De fiecare data cand bei o inghititura din apa ta frumusete, vizualizeaza un flux de energie linistit, linistit si iubitor prin tot corpul tau.

Citrin

Cristalele pe care ar trebui sa le aveti intotdeauna in spatiul dvs. de lucru

Citrinul galben este conectat cu energia soarelui, transmitand lumina si fericire in spatiul tau. Te ajuta sa te simti bine cu tine, infuzandu-ti aura cu incredere, bucurie si energie generala. Plasarea acestui cristal in spatiul tau este ca si cum ai adauga un stalp de pozitivitate si bucurie. De indata ce il vezi si il tii in maini, energia lui iti pune un zambet pe fata.

Cand esti la birou in fiecare dimineata, inchide ochii si tine o bucata de citrin in maini. Vizualizeaza dragostea si lumina in jurul tau. Asezati-l deasupra cartii de vizita, pe birou, ca un memento pe tot parcursul zilei, pentru a vibra la cel mai inalt nivel. Citrinul va invita, de asemenea, la optimism, abundenta si noi oportunitati. Cand sunteti din belsug si radiati pozitivitate, veti simti si evoca esenta frumusetii.