Iată cele mai comune cauze ale lăsării sânilor!

Categories Dieta & FitnessPosted on

 lasare sani

La un moment dat, o femeie ar putea avea probleme cu modul în care sanii ei arată. Sfaturi simple privind un stil de viață simplu, care include un automasaj la sân, combinat cu un sutien adecvat va ajuta sânii să-și pastreze forma. Rețineți că, în timp ce sutienele reduc temporar căderea sânilor, purtarea unui sutien nu împiedică lăsarea sânilor.

Lăsarea sânilor este un proces natural , inevitabil , care se întâmplă la toate femeile la un moment dat, cu excepția femeilor cu sânii destul de mici. Acest lucru depinde de elasticitatea pielii ți de ligamente, așa cum este determinat de gene și dietă , și , de asemenea, de procesul normal de îmbătrânire . Evident, sânii mari se vor deforma mai ușor, deoarece gravitația îi trage în jos mai mult . Când sânii sar în timpul unui sport practicat, cum ar fi tenis , aceste ligamente pot fi întinse sau chiar rupte. Un sutien special poate minimiza acest efect, și este recomandabil.

O alta cauză comună pentru lăsarea sânilor este atunci când o femeie pierde în greutate. Când o femeie pierde în greutate, o parte din grăsime dispare din sâni. De obicei pielea și ligamentele din interiorul sânilor nu se retrage în consecință, rezultând un ” gol ” apoi lăsarea sânilor. (Ai putea încerca prevenirea acestui lucru prin consumul de alimente care oferă hrana benefică pentru piele.)

Fumatul: Stiai că fumatul ar putea afecta plămânii și inima, dar știai că ar putea schimba forma sânilor tăi? Fumatul distruge elastina, proteina care conferă pielii elasticitate. Cu niveluri mai scăzute de elastină, sânii devin se lasă și își pierd forma.

Nutriție proastă . Deși consumul de alimente nutritive este mai util pentru strângerea pielii, acest factor este foarte important. Boli cum ar fi tuberculoza sau cancerul poate apărea din cauza lipsei de hrană. Alimente cum ar fi varză, soia, lapte de soia , usturoi sunt foarte bune pentru prevenirea cancerului la sân.

Lasă un răspuns