Modele de blugi rupti în tendințe în această primăcară

Categories Frumusete & ModaPosted on

rr

Care e primul lucru la care vă gândiți atunci când vă imaginați moda grunge? Noi credem că cele mai multe dintre voi ar vorbi despre blugii rupți în părțile cele mai vizibile și importante. Având originea în anii 1980 datorită influenței cântăreților de rock alternativ, această tendință a devenit cea mai populară și mai răspândită printre tendințele modei contemporane.

Este cu siguranță important să stăpânim toate tehnicile despre fiecare stil, și mai ales grunge, care implică de aspect principal, blugii rupți. Deci, aici sunt câteva sfaturi care arată cele mai de succes ținute care pot fi atinse cu ajutorul acestor piese. Descoperiți toate aspectele legate de tendința blugilor rupți și învățați cum să purtați blugii rupți la fel de bine ca celebritățile celebre și bloggerii de modă!

Astfel, este important sa stiți ce tip de blugi se potrivesc pentru o anumită combinație și pentru un anumit efect. În acest sens, putem vorbi despre blugii skinny și largi, ca opțiuni principale, precum și opțiunile de full-length, în contrast cu alternativele trunchiate și încătușate. Deci, dacă doriți să aveți unele forme elegante, preferința este de a merge pe blugii skinny rupși. Cu toate acestea, nu este vorba numai despre tipul blugilor, dar, de asemenea, la forma corpului tău. În acest fel, atunci când aveți probleme cu silueta, tipurile de blugi skinny pot fi instrumentul perfect. În caz contrar, blugi rupți sunt foarte buni pentru minimizarea părților nedorite.

Lasă un răspuns