16 moduri originale de a purta o pereche de blugi rupți în această primăvară

Categories Frumusete & ModaPosted on

jeans

Acum, că este primăvară, suntem mereu în căutare de idei de outfit-uri, elegante, dar confortabile în același timp, și ce este mai potrivit pentru a crea un astfel de look decat un element discontinuu, cum ar fi o pereche de blugi rupti. Cu toate acestea, nu este un secret faptul că destul de multe femei întâlnite pe stradă poartă, de asemenea, blugi, așa că, uneori, avem nevoie de o modalitate de a iesi în evidență. Iată câteva modalități originale de a purta blugii rupți!

Deși se presupune că blugii rupți merg cel mai bine cu piesele de apartenență ale stilui grunge, există o gamă largă de alte sinteze elegante care implică aceste tipuri de pantaloni , de asemenea. Acestea variază de la clasic la opțiunile cele mai romantice, oricât de surprinzator ar putea suna. Desigur , primul tip de combinație de pe lista este grunge , posibil de a prezenta unele opțiuni libere de tricouri cu o varietate de modele , cum ar fi carouri , dungi , și cele alb-negru , precum și ghete de armată cool și confortabile, cu genți de mână mici și rucsacuri.

Încă mai putem merge mai departe cu această listă , menționând amestecurile cu stil clasic , care pot fi introduse cu tocuri elegante și topuri din dantelă , care merg destul de bine cu tipuri de glugi cum ar fi boyfriend jeans, decupate și încătușate , precum și variantele skinny. Alte combo-uri includ astfel de perechi atemporale cum fi alb-negru, cu o cămașă albă , forme strălucitoare de pe topuri asociate cu alternative de slab , și unele variante de culoare ca jachete și topuri simple, minimaliste , de asemenea .

Aspectul final pentru care ar trebui să acordăm o atenție deosebită blugilor rupți este alegerea de accesorii și pantofi adecvați pentru a creea un aspect original și trendy. Astfel , forme de pălării interesante , cum ar fi Fedora pot fi utile. De asemenea, brățări , coliere expresive , și tocuri înalte clasice sunt ideale pentru jeanșii rupti. Adidași converși și balerini sunt, de asemenea, o opțiune interesantă pentru anumite tipuri de pantaloni, cum ar fi skinny și boyfriend jeans.

Lasă un răspuns