Colecția Victoria’s Secret de costume de baie pentru vara 2014

Categories Frumusete & ModaPosted on

Victorias_Secret_colectie_2014_costume de baie

Voi spuneți piese uimitoare, noi spunem colecția Victoria’s Secret de costume de baie pentru vara 2014! Cu greu putem găsi orice alte piese uimitoare și diverse ca acestea într-un singur catalog.

Cei mai sexy îngeri, Candice Swanepoel, Behati Prinsloo, Magdalena Frackowiak, Martha Hunt, Lily Aldridge și Alessandra Ambrosio prezintă într-un mod superb cele 91 de piese incluse în această colecție filmată de St Tropez .

Victorias_Secret_colectie_2014_costume de baie2

Toate culorile și formele au fost incluse în linia criminașă de costume de baie Victoria’s Secret, împodobită cu cele mai incredibile detalii chic și soluții de design. Fundalul însorit întâlnit în aceste imagini, pur și simplu ne face să ne îndrăgostim de vară pentru totdeauna!

Victorias_Secret_colectie_2014_costume de baie4

Vorbind despre formele cele mai ademenitoare , am putea sublinia forme triunghi duo ultra – feminin de culoare galbenă, care are un fir roz foarte spectaculos care cade în partea de jos, care acționează ca un ștreang pentru partea superioară. Printurile de animale sunt , de asemenea, demne de remarcat în colecția de costume de baie Victoria’s Secret 2014, asociată cu decupaje frumoase și forme curioase. Întâlnim și optiunile monocrome, în special cele negre.

Victorias_Secret_colectie_2014_costume de baie

Victorias_Secret_colectie_2014_costume de baie1

Victorias_Secret_colectie_2014_costume de baie2

Victorias_Secret_colectie_2014_costume de baie4

Victorias_Secret_colectie_2014_costume de baie5

Lasă un răspuns