Colectia PilyQ de costume de baie pentru vara 2014

Categories Frumusete & ModaPosted on

PilyQ_colectie_2014_costume de baie

Imaginați-vă pentru o clipă imprimeuri florale spectaculoase, combinate cu modele animal print, puse în aceiași piesă. Acum imaginați-vă toatea astea introduse într-o colecție de calitate de costume de baie, care se potrivesc cu ideile creative ale brandului PilyQ de costume de baie 2014.

La început, am putea crede că nu este nimic special cu privire la formele și tehnicile utilizate aici , deoarece acestea nu sunt nici extravagante , nici exclusive , dar atunci când aruncăm o privire mai atentă la opțiunile , mijloacele uimitoare de a combina diferite forme cu diverse tehnici de captare , într-adevăr ne captează atenția.

PilyQ_colectie_2014_costume de baie6

Printre contururile cele mai sexy ale colectiei PilyQ costume de baie 2014 , ne-am întâlnit cu combinații diverse și topuri triunghi la fel de senzuale, chiar uluitoare și chic. Motivele bandeau sunt printre opțiunile destul de frecvent întâlnite, ceea ce introduce o altă idee spectaculoasă a brandului. Siluetele clasice, precum și contururile rotunjite și volanele sunt ceea ce fac colecția uimitoare.

PilyQ_colectie_2014_costume de baie1

Vorbind despre culorile folosite , putem menționa trecerea de frumoasă de la nuanțe de alb si negru la coral , galben dulce și roz . Aceasta este o altă interpretare specifică a acestor motive , care vin ca o alternativă pentru aspectul irizat. Astfel , ceea ce avem în colecția PilyQ costume de baie 2014 este ideologia remarcabilă de a veni cu tehnici frumoase și interesante, combinații și forme seducătoare.

PilyQ_colectie_2014_costume de baie PilyQ_colectie_2014_costume de baie1 PilyQ_colectie_2014_costume de baie2 PilyQ_colectie_2014_costume de baie3 PilyQ_colectie_2014_costume de baie4 PilyQ_colectie_2014_costume de baie5 PilyQ_colectie_2014_costume de baie6

Lasă un răspuns