Colecția de costume de baie Bershka pentru vara 2014

Categories Frumusete & ModaPosted on

Bershka_colectie2014_costume de baie

Frumusețile Bershka merg la plajă! Cu alte cuvinte, vă prezentăm colecția uluitoare Bershka pentru costume de baie 2014, care ne copleșesc cu modele tinerești și confortabile în toate formele posibile.

Formele și modelele de proiectare sunt primele lucruri care atrag atentia noastra, de asemenea, vine completate cu nuanțe creativ alese. Deci, din nou vorbim de aplicarea creativă și combinațiile de nuanțe și forme pe care Bershka le-a realizat că în mod ideal. Imaginile însorite și pline de bucurie pe care le vedem în aceste piese, de asemenea, contează, în aspectul general, chic și glamour.

Colecția de costume de baie Bershka 2014 începe cu unele modele de design fluttery, care vin ca modele cheie pentru combinațiile bandeau și hipster. Formele cu push-up și balconette vin în nuanțe cum ar fi perla verde și fuchsia.

Bershka_colectie2014_costume de baie1

Bershka_colectie2014_costume de baie2

De asemenea, nu putem să nu vorbim despre interesantele modele abstracte și variantele cu concentrații tematice marine, cu nuanțe de culori alese în consecință. Accesoriile cool și pantofii de plajă alese perfect, completează aspectul frumos.

Bershka_colectie2014_costume de baie

Intrând mai adânc în colecție, am putea sublinia ochelarii de soare chic, piesele sport, cum ar fi șepcile, detaliile de aur, și, desigur, diversitatea mare de pantofi, de la platforme și sandale.

Bershka_colectie2014_costume de baie88

Astfel, ceea ce găsim în colecția de costume de baie Bershka 2014 este doar un alt mod original și creativ de sugestii pentru a bucura ochii tuturor. Deci, de ce să nu deveniși iepuras de plajă al sezonului cu ajutorul acestor piese total fermecătoare și diverse menite pentru a satisface orice gust și preferință.

Bershka_colectie2014_costume de baie3

Bershka_colectie2014_costume de baie4

Bershka_colectie2014_costume de baie7

Bershka_colectie2014_costume de baie88

Lasă un răspuns