5 fuste care n-ar trebui să lipsească din garderoba unei femei

Categories Frumusete & ModaPosted on

fusta

În timp ce micuța rochie neagră este indispensabilă în garderobă, fustele sunt de multe ori trecute cu vederea, în ciuda faptului că varietatea lor vă poate oferi o mulțime de opțiuni de stil. De la piese, care sunt perfecte pentru birou, fuste rock, fuste pentru un picnic sau un club, descoperiți cele 5 fuste care n-ar trebui să lipsească din garderobă.

Aflați care dintre aceste fuste de bază funcționează cel mai bine pentru tipul de corp și de ce ar trebui să aveți cel puțin una din fiecare pentru un dulap elegant și complet.

1. Fustă A-linie

Cu o talie montată, fusta A-line se extinde încet spre tiv pentru o formă care seamănă cu litera A. Numită de asemenea, fusta printesă, acest produs vine în mai multe variante, de la lungime până la genunchi la lungime până la gleznă. Fusta A-line nu este potrivită pentru evenimente formale, dar ele sunt o mare opțiune semi-elegantă sau casual.

Măgulitoare pentru toate tipurile de corp, o fusta A-line poate adăuga curbe pentru femeile slabe, dar ele sunt, de asemenea, o alegere excelentă pentru femeile, plinuțe, deoarece pune accentul pe talie și ascunde șoldurile.

fusta in forma de A

2. Fusta creion

O opțiune grozava formală și de birou, fusta creion este, de obicei, până la genunchi. Combinația perfectă cu sacouri, fuste creion sunt cu siguranță printre fustele pe care ar trebui să le deții, deoarece acestea pot fi, de asemenea, măgulitoare pentru cele mai multe tipuri de corp.

fusta creion

3. Fusta maxi

Aceasta fustă până la glezne, este cel mai bine purtat atunci când pornește de la talie pentru un aspect profesional, dar, de asemenea, vine în mai multe versiuni casual, care încep sub ombilic. Femeile minione pot alege, de asemenea, o fustă maxi pentru a arăta mai înalte.

maxi fusta

4. Fusta plisată

Una dintre cele mai importante fuste pe care ar trebui să le deții , fusta plisată poate fi foarte măgulitoare pentru talia ta. Păstrați-le scurte, dacă sunteți în căutarea unui look casual sau mergi pe opțiuni până la gleznă pentru un aspect mai profesionist.

fusta plisata

5. Fusta Boho

Fie că sunt dotate cu printuri sau doar blocuri de culoare, fustele boho sunt, de asemenea, numite fuste țărănești sau fuste țigănești și sunt ideale pentru vară. Este una dintre fustele pe care ar trebui să deții, deoarece acestea creează o atmosfera casual, care merge bine fie balerini sau cizme pentru un look chic boho.

fusta bohoo

Lasă un răspuns