Colecția Sisley pentru primăvara / vara 2014

Categories Frumusete & ModaPosted on

Colecția Sisley pentru primăvara -vara 2014_1

Colecția Sisley pentru primăvara / vara 2014 este formată din mai multe alternative elegante, cu un fler la modă cool. Brandul nu a fost mulțumit cu doar o anumită temă care să prezinte variații jucăușe pe ea. În schimb, a adoptat mai multe perspective de stil, de la feminin și boem la masculin și edgy. Cum probabil ați ghicit deja, o paletă diversă de opțiuni pot ajuta la a oferi idei pentru multe personalități de stil diferite.

Printre tendințele cele mai prevalente reperate în noua linie sunt printurile abstracte și influențe sport. Paleta de motive explorate de brand este surprinzător de mare și variază de la dungi si forme geometrice simple la printuri paisley și elemente mai frumusele. Tendința sport este, de asemenea, reflectată într-o varietate de moduri, de la topuri chic la jachete și detalii de plasă. Panourile Sheer sunt un alt element care apare frecvent de-a lungul noii colecții Sisley pentru primăvara / vara 2014.

Colecția Sisley pentru primăvara -vara 2014_

Rochiile sunt , de asemenea, o mare parte din colecția Sisley acest sezon . Dacă rochiile maxi apatice și formele elegante relaxate sunt sugestiile brandului pentru majoritatea aspectelor casual, mai multe rochii scurte, mulate sunt preferate pentru alte ocazii. Un costum albastru electric este una dintre alternativele uimitoare care se pot dovedi perfecte pentru orice moment, dacă doriți să impresionați este unul dintre obiectivele dvs.

Colecția Sisley pentru primăvara -vara 2014_3

Colecția Sisley pentru primăvara -vara 2014_8

Colecția Sisley pentru primăvara -vara 2014_9

În timp ce pentru cea mai mare parte , eticheta se lipeste de proporții simple și bine definite , atunci când vine vorba de ansambluri mai masculine, eticheta jonglează cu proportii. Această strategie simplă poate fi o alegere excelentă pentru a crea un look uimitor în acest sezon. Un alt lucru grozav al acestui truc simplu este că elimină de multe ori nevoia de multe accesorii.

Colecția Sisley pentru primăvara -vara 2014_1

Colecția Sisley pentru primăvara -vara 2014_ Colecția Sisley pentru primăvara -vara 2014_1 Colecția Sisley pentru primăvara -vara 2014_3 Colecția Sisley pentru primăvara -vara 2014_4

Lasă un răspuns